Radio Simplu

Scandal cum rar s-a mai văzut în showbiz-ul românesc! A făcut-o praf pe Vulpița: „Proasto, faci umbră pământului degeaba”

De mai bine de 4 luni, nu există român care să nu știe cine este Vulpița. Veronica Stegaru a venit la Acces Direct în luna decembrie, iar de atunci este nelipsită din platoul emisiunii care a consacrat-o.

Deși are numeroși fani în mediul online, care o apreciază pentru faptul că vrea să-și depășească situația socială, Vulpița de la Acces Direct atrage asupra sa și foarte mult hate. Așa se face că pe una din paginile care îi poartă numele Vulpiței, pagină făcută de un internaut, au început să apară tot felul de comentarii la adresa acesteia, care mai de care mai jignitoare.

Unii dintre fanii activi ai paginii „Vulpița și Viorel Stegaru” a întrecut măsura și, fără niciun pic de conștiință, a jignit-o pe Vulpiță cum nu se putea mai urât.

Atunci când ești vedetă trebuie să-ți asumi atât succesul, cât și valurile de hate pe care le poți primi, în jurul tău. Vulpița a înțeles foarte bine ce înseamnă acest lucru, căci oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care o plac și o simpatizează și cei care nu o suportă.

Din cea de-a doua categorie face parte internauta care a jignit-o pe Vulpiță, pe pagina respectivă de Facebook. „Proasto, faci umbră pământului degeaba” a scris internauta, într-un comentariu. Dar acesta nu este singurul, căci mulți alți oameni au început să lase tot felul de vorbe urâte la secțiunea comentarii, care cu siguranță au deranjat-o pe Vulpița de la Acces Direct.