Radio Simplu

O mai tii minte pe Analia Selis? Ce destin trist. Ce s-a ales de ea si cum arata acum, la 10 ani dupa ce a disparut din lumina reflectoarelor

In urma cu mai bine de un deceniu, Analia Selis era una dintre cele mai in voga cantarete din industria muzicala din Romania.
Subit, insa, argentinianca pur si simplu a disparut din atentia opiniei publice si din lumina reflectoarelor…

Talentata sud-americanca a reprezentat Argentina la Festivalul „Cerbul de Aur” din 2004 si a reusit sa se claseze pe locul 3. In anii ce au urmat, a lansat 4 albume de mare succes, care au dus-o pe in atentia mediilor de presa, radio si televiziune din Romania. Dupa care, a disparut!

Ce s-a intamplat, de fapt?! Ei bine, cosmarul a inceput in 2009, chiar in ziua de Craiun, cand Analia – care este casatorita cu un cantaret roman, Razvan Suma – a pierdut o sarcina. Acela a fost momentul in care argentinianca a hotarat sa nu mai aiba nimic de a face cu celebritatea, scrie bzc.ro.

Din fericire, povestea avea sa fie una cu happy-end, cei doi fiind acum parintii a doi copii: Noa si Tiago, in varsta de 6, respectiv, 5 anisori. Vazandu-si acest vis implinit, Analia a decis sa revina in muzica.

Din pacate, nu a avut deloc succes, tot ceea ce a putut obtine fiind concerte in locuri cu audienta redusa, iar acest lucru a descurajat-o. Motiv pentru care si-a mai luat un job, ajungand sa dubleze vocea desenelor animate.