Radio Simplu

15 lucruri pe care orice femeie trebuie să le aibă până la 30 de ani

Treizeci de ani este vârsta care pune pe jar multe femei. Simt că îmbătrânesc, iar dacă sunt încă singure, situația este și mai gravă. Totuși, specialiștii spun că la 30 de ani femeia este în floarea vârstei și se descoperă, are deja o carieră și venituri suficiente pentru a-și satisface nevoile și dorințele.

Iată care sunt lucrurile pe care orice femeie trebuie să le dețină până la 30 de ani. În galerie îţi prezentăm 15 lucruri esenţiale care nu ar trebui să-ţi lipsească atunci când atingi acest prag al maturităţii.

Timp pentru tine

Cel mai important este să ai timp pentru tine. Între carieră, relaţie şi viaţă socială, trebuie să-ţi faci timp pe care să-l petreci în propria companie, făcând doar ceea ce te face fericită. Tu eşti cea mai importantă!

Trusă de unelte

Deşi eşti femeie, nu ar trebui să-ţi lipsească din debara o trusă cu unelte, pentru micile reparaţii care apar. Înainte să apelezi la ajutor specializat, încearcă să repari tu defecţiunea. Îţi va da încredere în tine.

Un partener de… sex

Dacă eşti singură, ar fi bine să ai un partener cu care să ai o relaţie pur fizică, fără implicare emoţională. Amândoi veţi fi relaxaţi şi veţi scăpa de complicaţiile unei relaţii.

O poşetă de calitate

Până la vârsta asta ar trebui să ai o poşetă elegantă, de brand, pe care să o poţi purta la ocazii speciale. Mai bine să ai o singură astfel de piesă, decât o colecţie de chilipiruri de proastă calitate.

Cel puţin o despărţire

Deşi sună ciudat, să fi avut inima frântă până la vârsta asta este normal şi chiar sănătos. Doar aşa capeţi experienţă şi ştii ce să cauţi la un partener. Oricât de dureros ar fi, astfel de experienţe te ajută să te dezvolți pe plan personal.

Un local favorit

Dacă ai încercat toate localurile din oraş, sigur este unul, aproape de casă, care îţi este mai drag. Acolo te ştie întreg personalul şi te simţi ca acasă, de fiecare dată când îi treci pragul.

Băutura favorită

Orice femeie trebuie să aibă o băutură favorită, pentru ocazii speciale, până la vârsta de 30 de ani. Fie că vorbim despre un vin bun sau despre o băutură spirtoasă, în barul personal ar trebui să ai băutura favorită, pentru momentele importante din viaţa ta.

O bibliotecă

Cititul îţi hrăneşte sufletul, de aceea, până la 30 de ani, trebuie să ai o bibliotecă în casă cu titlurile tale favorite. Nu te opri aici, investeşte constant în cărți!

Prieteni adevăraţi

Dacă în anii trecuţi erai sufletul petrecerii şi aveai o grămadă de cunoştinţe, acum a venit vremea să îţi alegi câţiva prieteni pe care te poţi baza oricând şi care te acceptă aşa cum eşti.

O pereche de tenişi de calitate

Pantofii sport nu trebuie să lipsească din nicio garderobă, aşa că alege nişte tenişi cool, care se asortează la orice. Sunt comozi, tinereşti şi mereu în tendinţe.

Echipament sport

Investeşte într-un echipament de sală de calitate şi renunţă la pantalonii comozi cu tricouri vechi, aşa cum erai obişnuită. Te vei simţi mai sexy şi mai dornică de exerciţii.

O piesă de mobilier

Şi nu ne referim aici la mobila second-hand sau la saltelele din facultate, ci la o piesă clasică de mobilier, care să-ţi creeze senzaţia de acasă.

Stilul tău personal

Tendinţele se schimbă cu viteza luminii, dar tu trebuie să îţi păstrezi stilul, mai ales dacă te simți bine așa. Nu urma orbeşte trendurile şi alege să porţi doar ce te reprezintă. Doar aşa te vei face remarcată.

O rochie deosebită

Din nicio garderobă nu ar trebui să lipsească o rochie feminină, care să te facă să te simţi ca o prinţesă. Alege modele care se potrivesc cu personalitatea ta şi lasă-ţi feminitatea să iasă la suprafaţă.

Lenjerie sexy

Fiecare femeie ar trebui să îşi cumpere lenjerie sexy, de calitate. Îţi va da încredere în tine şi starea ta de spirit se va schimba complet. Investeşte cu încredere în cele mai provocatoare piese de lenjerie intimă.