Radio Simplu

Cum a reactionat Ramona, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani, la necazul Margheritei. „Dumnezeu nu doarme!”

Ionita de la Clejani mai are o fiica dintr-o alta relatie. Ramona Manole, fiica nelegitima a lui Ionita a avut o viata grea. Plecata la Londra, a fost nevoita sa cerseasca pe strada pentru a avea ce manca, dar roata destinului s-a intors deodata si acum are o viata frumoasa si decenta. La polul opus se afla Margherita, autoarea unui accident sub influenta substantelor interzise.

Chiar daca a trecut prin multe greutai, Ramona, cu ajutorul vocii sale a reusit sa isi construiasca, singura, fara ajutorul nimanui, o cariera muzicala departe de meleagurile natale. Coincidenta sau nu, artista a lansat chiar in acest weekend o piesa cu un titlu destul de sugestiv, daca este sa ne luam dupa scandalul in care sunt implicati Clejanii: „Mandru-i tata cand va vede”.

Asa cum era de asteptat, nu a durat mult pana cand internautii au facut conexiunile titlului piesei cu situatia in care se afla Ionita de la Clejani, din cauza Margheritei, astfel ca fanii Ramonei au felicitat-o pentru demnitatea si caracterul pe care le-a afisat de-a lungul anilor.

„Bravo Ramona, jos palaria! O fata cu demnitate, care ai crescut amarata fara tata si nu te-ai facut de ras ca Margherita. Isi merita soarta ca prea mandru era tatal tau de ea. Dumnezeu nu doarme!”

Si chiar daca Ramona a primit zeci de comentarii de genul celui de mai sus, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani a preferat sa stea departe de scandalul in care este implicata sora sa vitrega, prin pastrarea tacerii, scrie fanatik.ro