Radio Simplu

Momentul cumplit în care manelistul Tavy Puștiu a fost strivit de tren

Tragedie în lumea muzicii românești, după ce un tânăr lăutar a murit spulberat de un tren. Autoturismul în care se afla era condus, în momentul accidentului, de către soția sa, iar el făcea live pe Facebook.

Un lăutar și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină ce s-a petrecut ieri, 15 august. Acesta se afla în mașină alături de soția lui, iar femeia era cea care conducea autoturismul, în timp ce bărbatul făcea live pe Facebook și asculta muzică la maxim.

Un moment de neatenție i-a costat pe cei doi, căci nu s-au asigurat la nivelul trecerii cu calea ferată și au fost izbiți în plin de un tren.

În urma impactului violent al autoturismului cu trenul respectiv, lăutarul de 29 de ani, pasager pe scaunul din față al mașinii, a murit. Soția acestuia a fost extrasă cu greu din fiarele contorsionate, în stare gravă și a fost transportată de urgență la spital. Din păcate, pentru bărbatul de 29 de ani nu s-a mai putut face nimic, notează observatorulph.ro.

Un accident teribil a avut loc sâmbătă dimineața între localitățile Fetești și Movila. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului au rezultat două victime și alte trei persoane au fost rănite.

Se pare că în una dintre mașini se afla consilierul local Marius Cernescu, în vârstă de 36 de ani, împreună cu familia. Vehiculul condus de acesta a fost spulberat de un alt autoturism. Consilierul și fiica sa, în vârstă de 10 ani, au murit după ce mașina a fost lovită cu o violență extremă, scrie monitorulsv.ro.

Conform presei ialomițene, din primele cercetări ale poliției rezultă că un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Movila, ar fi depășit pe linia continuă și a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Este vorba de Marius Cernescu, care era cel mai tânăr consilier local din Suceava.

Vezi fillmarea pe cancan.ro