Radio Simplu

Monica Anghel a împlinit 49 de ani. Drama neştiută prin care a trecut în tinereţe

Monica Anghel a împlinit 49 de ani pe 1 Iunie. Artista are o familie frumoasă,este o femeie împlinită, însă nu mulți știu că, acum 26 de ani, ea a trecut printr-o dramă, confruntându-se cu mari probleme de sănătate, care au dus-o în pragul disperării.

Monica a avut dureri cumplite, în urma unei operații în zona abdominală. Cel care a scăpat-o din gherele morții a fost chirurgul Andrei Carandino, care mai apoi i-a devenit și soț, pentru 11 ani. Povestea îți dă fiori, solista recunoscând că a avut chiar și gânduri negre, din cauza durerilor cumplite.

În anii tinereții, ea a ținut zeci de diete, pentru a avea o talie de viespe, iar la un moment dat a apelat și la o intervenție chirurgicală, pentru a scăpa de burtică (n.r.-liposucție), care însă avea să o aducă în pragul morții. „Eu ştiam că trebuie să fie două incizii mici, într-o parte şi alta a abdomenului, iar când m-am trezit cu toată burta tăiată mi s-a făcut rău!”, a povestit Monica Anghel, la emisiunea ”Dincolo de aparențe”.
Abdomenul i se necrozase și, din cauza durerilor cumplite, Monica a vrut să-și pună capăt zilelor. Speriat, medicul care a operat-o a fugit din țară. Salvarea avea însă să vină din partea chirurgului Andrei Carandino, care, în urma unor operații complexe, a reușit să o vindece complet, scrie Click.
Soarta a făcut ca Monica să se îndrăgostească de salvatorul ei, devenind, în scurt timp, soț și soție. În 2005, după un mariaj de 11 ani, Monica și Andrei au decis să pună punct căsniciei, din motive doar de ei știute, dar și acum îi leagă o frumoasă prietenie.

Cine este Andrei Carandino, primul soț al Monicăi Anghel
Monica Anghel s-a căsătorit prima dată în 1994, pe când avea 23 de ani, cu Andrei Carandino. Bărbatul este medic și a fost cel care a salvat-o în tinerețe pe vedetă după o operație nereușită, făcută de un alt doctor. Căsnicia celor doi a durat 11 ani, iar în 2005 au decis de comun acord să divorțeze.
Motivul care a dus la despărțirea lor a fost faptul că profesiile le ocupau foarte mult timp și ușor, ușor, relația dintre ei a început să scârțâie. Din cauză că se vedeau destul de rar, au apărut neînțelegerile și astfel divorțul a devenit varianta optimă pentru amândoi.
Monica Anghel este în relații excelente cu fostul soț
Deși în majoritatea cazurilor, după divorț foștii soți nu rămân chiar în cele mai bune relații, Monica Anghel reprezintă o excepție. Nu doar că se înțelege bine cu Andrei Carandino, dar vedeta apelează la el atunci când are nevoie de mici intervenții estetice. Fostul ei soț este medic estetician, la fel ca și actuala lui parteneră de viață, Ingrid.
”Am fost la Andrei și Ingrid Carandino, care-mi sunt foarte buni prieteni, sunt medici esteticieni și am încredere deplină în ei. Am și cumpărat o fiolă de botox și Andrei s-a uitat la mine și mi-a zis să mă încrunt, am făcut în toate felurile, după care mi-a zis să plec, că nu-mi trebuie așa ceva. O să vedem. Dacă, la un moment dat, o să mi se năzare să fac lucrul ăsta, o să-l fac”, dezvăluia artista în urmă cu câțiva ani.

După divorțul de Andrei Carandino, vedeta și-a refăcut viața cu Marian Caraivan. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 și au împreună un băiețel, Aviv Alexandru, care anul acesta va împlini 10 ani. Pe 1 iunie, Monica Anghel va împlini 49 de ani, dar pare că vârsta nu și-a pus amprenta asupra artistei.

După ce a slăbit 30 de kilograme, vedeta este într-o formă de zile mari și a devenit adepta unui stil de viață sănătos. Alimentația echilibrată, dar și sportul au făcut-o pe Monica Anghel să arate senzațional. În urmă cu 3 ani, artista a suferit o hernie dublă de disc, ceea ce i-a provocat o pareză la piciorul drept. Acela a fost momentul în care vedeta s-a hotărât să slăbească și și-a îndeplinit obiectivul în 8 luni, fără nicio intervenție chirurgicală.

Sursa:Ciao.ro