Radio Simplu

Cum arată fosta soție a lui Viorel Lis, pe care a părăsit-o pentru Oana: l-a acuzat că a rupt-o cu bătaia și a vrut să o interneze la „balamuc”! Care este adevărul:

Pe Viorel Lis îl ştie toată lumea, dar cum arată fosta lui soţie, pe care a părăsit-o pentru Oana! L-a acuzat că a rupt-o cu bătaia şi a vrut să o interneze la „balamuc”. Dar să vezi cum arăta Oana Lis în tinereţe, când i-a distrus căsnicia fostului primar al Bucureştiului.

Viorel Lis şi Oana Lis sunt, fără doar şi poate, două dintre cele mai mediatizate persoane din showbiz-ul autohton. Puţini ştiu însă că, pentru a fi împreună şi pentru a-şi putea trăi povestea de dragoste – aşa cum este ea, cu bune şi cu rele -, fostul edil al Capitalei a fost nevoit să divorţeze.

Tudora Gheorghe i-a fost soţie lui Viorel Lis timp de 16 ani, din 1983 până în 1999. Mariajul lor a luat sfârşit din cauza actualei partenere de viaţă a fostulu primar al Bucureştiului, deşi infidelităţi mai existaseră şi anterior apariţiei Oanei în peisaj.

„Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împacat. Pe urmă s-a combinat cu puştoaica de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut. Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea”, povesteşte Tudora.