Radio Simplu

Ioana Ginghină, primele declarații despre a doua sarcină: „Mi-am dorit foarte mult încă un copil”

Recent, în platoul emisiunii La Măruță, Ioana Ginghină (42 de ani) a vorbit despre dorința ei de a deveni din nou mamă.

Actrița și fostul ei soț, Alexandru Papadopol (44 de ani), au încheiat, la sfârșitul lunii iulie a anului trecut, un mariaj de 12 ani. Cuplul are împreună o fiica, Ruxandra, în vârstă de 11 ani.

Ioana Ginghină, primele declarații despre a doua sarcină: „Mi-am dorit foarte mult încă un copil”
În ultimele două săptămâni, actrița a fost în vacanță alături de fiica ei și de actualul său partener, Cristi.

Întrebată dacă mai ține legătura cu Alexandru și dacă fiica lor va merge în vacanță și cu el, Ioana a mărturisit:

„Vorbim, na, că trebuie. (…) Mâine este ziua lui Cristi. O să-l sărbătorim, apoi probabil că se va duce și la Alexandru”.

În același interviu, actrița a mărturisit că au vorbit și despre nuntă, însă nu serios. „Normal că am vorbit, dar nu așa serios. Mai vorbește omul.”

În continuare, deși în trecut mărturisea că nu își mai dorește copii, Ioana a declarat: „Da, mă mai văd [mamă]. Mă văd mamă.

Ideea este că eu mi-am dorit foarte mult încă un copil și nu a fost să fie. Mie îmi plac copiii. Eu sunt disperată după copii”.

În luna septembrie a anului trecut, actrița spunea însă: „Nu mă mai văd mamă a doua oară. Nu-mi mai doresc al doilea copil”.

Cum s-au cunoscut Ioana Ginghină și iubitul ei? „Într-un fel a fost dragoste la prima vedere”
„Astă toamnă am fost chemată la agenție ca să vin cu animatorii și cu programele mele de la MiniArtShow în cadrul Kiddo Express.

S-au legat lucrurile foarte frumos și da, într-un fel a fost dragoste la prima vedere. Relația a ieșit la iveală cam după cinci luni.

Fiind la început, ne dorim o relație discretă. Eram doi adulți singuri, ne-am întâlnit și gata”, a încheiat actrița.

Potrivit informațiilor din mediul online, iubitul Ioanei locuiește în Alexandria, județul Teleorman, și se ocupă de platforma online www.globe365.ro, website creat din pasiunea acestuia și a unui prieten pentru „colindat și pentru experiențe unice”.