Radio Simplu

Un celebru actor a fost găsit mort. Avea doar 30 de ani. Tragedie în cinematografie

Acesta a fost găsit mort în casa lui iar decesul a fost declarat la spital. Anchetatorii sunt de părere că s-a sinucis, însă cauza decesului nu a fost confirmată oficial.

Actorul japonez Haruma Miura, cunoscut din filmele „Attack on Titan” şi „Kimi ni Todoke”, a murit la vârsta de 30 de ani. Autorităţile nipone sunt de părere că acesta s-a sinucis, conform aramajapan.com

Cum a fost găsit
Miura a fost găsit în locuința lui de către poliția din Tokyo după ce managerului acestuia a spus că actorul nu a apărut la o întâlnire.

„Către fani și persoanele îngrijorate, ne cerem scuze pentru îngrijorarea și supărarea cauzată. Detaliile încă sunt în proces de confirmare și vă vom informa din nou”, a transmis compania de management într-o declarație.

În luna martie, o producție în care acesta trebuia să apară a fost afectată de către pandemia cauzată de infamul coronavirus. Chiar dacă nu a fost vina lui, actorul a pus multă presiune pe el însuși.

Surse din anturajul acestuia spun că actorul era predispus unui stres enorm din cauza faptului că era perfecționist atunci când venea vorba de munca lui.

A primit o nominalizare la premiile Academiei japoneze de film
Regretatul actor s-a născut în Tsuchiura, Tokyo, în 1990 și şi-a început cariera în 1997, în televiziune. Primul rol principal l-a primit în 2006, în filmul „Catch a Wave”. Acesta a mai jucat în „Kimi ni Todoke” (2010), „Tokyo Park” (2011), două filme „Attack on Titan” şi „Little Nights, Little Love” (2019).

Pentru rolul din „The Fighter Pilot”, el a primit în 2013 o nominalizare la premiile Academiei japoneze de film.

Miura era şi actor de teatru. Între altele, a jucat în adaptarea „Kinky Boots”, în 2016, rol care i-a adus Haruko Sugimara Award.

Recent, şi-a început cariera muzicală. Anul trecut a lansat single-ul „Fight For Your Heart”.

Cel mai recent proiect al lui, „The Confidence Man JP: The Movie 2”, va fi lansat în Japonia pe 23 iulie.