Radio Simplu

Previziuni astrologice pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2019. Marte va intra în zodia Gemenilor. Luna Nouă în Berbec

Horoscop Berbec

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, surprize de la prieteni, informații care stârnesc uimirea cu privire la ceea ce fac aceia sau la situațiile prin care trece o cunoștință a Berbecilor. Alteori, nativii pot trece, alături de prietenii lor, prin situații interesante care îi vor obliga să se adapteze condițiilor nou create. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. influențând în chip favorabil sectorul comunicării. Marte îi va face pe nativi mai abili în capacitatea de a se exprima, mai adaptabili, mai diplomaați și mai convingători în cazul unor examene sau a verificării cunoștințelor, mai ales în ipostaza probelor susținute oral. Oportuntăți de a face scurte deplasări, Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, perioadă mai calmă, bună pentru refacere organică sau sufletească ori pentru liniștiri ale spiritului obosit de provocările ultimelor zile. Șansa de a ajunge la niște concluzii necesare pe fondul detașării de factorii de stres care le vor permite să vadă realitatea în mod adecvat. Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, răstimp intens marcat de preocupări, activism, consum de energie, enervări, stres. Pe 5 aprilie, se va produce Luna Nouă în Berbec ceea ce va permite încheierea unei etape de un an, instaurată în 2018, pe vremea asta, și deschiderea unui nou circuit existențial până în primăvara lui 2020. Unele persoane pot trece prin situații limită: un avertisment, un ultimatum, un reper care le este adresat și care este perceput ca o presiune exercitată asupra lor din punct de vedere personal, moral, social sau profesional. De la sârșitul răstimpului analizat, se anunță o perioadă mai complicată pentru rolul și postura socială a celor maturi sau a celor care „alunecă” spre 60 de ani: menținerea autorității, conservarea funcției, înfrângerea unor ostilități.

Horoscop Taur

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, evenimente de importanță minoră sau trecătoare care îl pot pune, totuși, pe câte un nativ, la încercare. Situații bizare care îl obligă pe nativ să fie prudent, retractil sau, chiar, defensiv. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c., pe fond, fiind vorba despre bani, mai ales despre cei câștigați din muncă proprie. Se pot intui momente favorabile unei discuții pe tema felului în care Taurii vor munci și vor fi plătiți, de acum încolo. Poate fi vorba de revizuirea unui contract mai vechi sau de punerea la punct a detaliilor unuia nou (o a doua activitate constantă, o colaborare sporadică). Contextul este favorabil prin capacitatea de a aduce în discuție chestiunile care-i nemulțumesc și care, până acum, nici nu au putut fi abordate, cu atât mai puțin soluționate. Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, relațiile cu prietenii vor fi avantajate prin potențialul de blândețe și armonie pe care îl va instaura tranzitul Lunii. Taurii vor beneficia de rezervele de solidaritate și amabilitate ale celor apropiați care vor demonstra o mare disponibilitate în a-i susține moral și alături de care pot petrece clipe plăcute menite să-i smugă din enervările și plictiselile cotidiene. Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, perioadă oarecum agitată. Uneori, Taurii vor fi străbătuți de neliniști (aparent) nemotivate, alteori, ei vor avea impresia că în jurul lor totul merge anapoda făcându-i exigenți, scupuloși, intoleranți cu greșelile altora. În sfârșit, din punct de vedere fiziologic, insomniile par a fi un aspect frecvent întâlnit. Evenimentele speciale se pot produce în urma impactului pe care îl va avea Luna Nouă în Berbec din 5 aprilie, în funcție, firește, și de locul pe harta cerului (cunoscut pe baza orei nașterii și, implicit, a Ascendentului) în care va opera.

Horoscop Gemeni

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, idei intersante, poate puțin prea îndrăznețe sau insuficient consolidate, născute din dorința nativilor de a progresa, de a face un salt existențial ori, doar, de a-i surprinde pe cei din jur. Informații care-i pot pune pe gânduri cu privire la evoluția nefavorabilă a proiectelelor. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c.; vorbim despre un tranzit ce le va permite Gemenilor să fie (mai) energici, mai motivați, mai dedicați unei cauze, mai concentrați pe un subiect sau pe un scop pe care îl vor consolida prin gesturi eficiente. Acest tranzit le va permite nativilor să se exprime bine, corect, frumos, inteligent, original și să fie combativi și intuitivi în toate ipostazele în care se vor confrunta cu idei și situații contrare opiniilor și intereselor lor. Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, momente de succes, secvențe plăcute și flatante: Gemenii se pot remarca, pot cuceri inima publicului sau pot stârni simpatia prin farmecul lor special care nu va trece neobservat ori prin abilitatea cu care vor ști cum să depășească o etapă delicată. Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, sectorul prietenilor poate fi unul sufocant, contradictoriu, obositor sau enervant dar nici ei nu vor fi cei mai comozi parteneri de dialog. În acest sector, se va produce Luna Nouă în Berbec care va accentua predispoziția spre iritare, contraziceri și intoleranță. Atenție la tot ceea ce se va întâmplăa, de-acum încolo, cu valoare de avertisment, pentru că, nu peste mult timp, Marte, plasat în sectorul lor zodiacal, va face opoziție cu Jupiter, eveniment care nu a mai avut loc de 12 ani și care, pentru ei, în mod special, va ridica probleme majore de ordin partenerial, relațional, contractual sau procesual.

Citește tot horoscopul pe libertatea.ro