Radio Simplu

Un tânăr de 17 ani a murit după ce motocicleta pe care era a lovit mai multe capre

Un tânăr de 17 ani a murit, miercuri seara, după ce motocicleta pe care era a lovit mai multe capre, pe un drum județean din Constanța. Cel care conducea motocicleta nu avea permis, informează Mediafax.

Potrivit Poliției Constanța, un tânăr de 22 de ani conducea o motocicletă, iar pe DJ 394, dinspre localitatea Dulcești către Pecineaga, a lovit mai multe capre, lăsate nesupravegheate pe drum.

Un tânăr de 17 ani aflat pe motocicletă a murit, iar cel care o conducea a fost rănit.

Polițiștii au stabilit că șoferul motocicletei nu are permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul conduse.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și… Doliu uriaș în România! A murit un mare erou al țării

Doliu în România. În mod sigur, nu ați auzit de Moise Mihaiu din Agnita. Nici noi, până în seara asta. Dar după ce am văzut cine a fost, ne-am dat seama că trebuie să-l facem cunoscut, măcar acum. Moise Mihaiu a fost un erou al României. Este ultimul veteran de război din Agnita. A ales să-și servească țara, chiar și după ce a fost trimis acasă. Chiar dacă nu a fost cunoscut, noi, la Capital, credem că trebuie să consemnăm și dispariția unor oameni care nu au fost cunoscuți, dar care au însemnat ceva pentru România.

România este în doliu. Un mare român a încetat din viață.

Doliu uriaș în România!
Este vorba despre veteranul Moise Mihaiu, cel care şi-a pierdut toată familia în război. Acesta a plecat în lumea celor drepți pe data de 22 august. În timpul războiului, el şi-a pierdut toată familia.

Eroul este ultimul veteran din Agnita. Decesul a fost anunţat de Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica” / Cincu JNTC, pe pagina de Facebook.

„Rămas bun, veterane… Ieri, Dumnezeu a ales să îl ia lânga el pe ultimul veteran de război din Agnita, unde va fi împreună cu părinţii, soţia şi fraţii căzuţi pe front. In ultima parte a celui de-al doilea Război mondial, cu toate că frontul din Iasi s-a rupt pe 23 august, deşi a fost trimis acasă, a simţit că încă poate să îşi aducă contribuţia, hotarându-se să se ducă şi pe celălalt front, cel de vest.

A servit cu onoare, devotament şi curaj ţara!! Nu te vom uita niciodată, vom duce misiunea mai departe şi vom păstra mereu amintirea ultimului veteran din Agnita spunându-ne să fim uniţi sub tricolor. Vei rămâne mereu în inima noastră ca un părinte pentru că ne-ai învăţat ca pe copiii tăi să luptăm cu gândul la tot ce e frumos în România. Rămas bun, domnule căpitan (în rezervă) Moise Mihaiu ! Odihneşte-te acum, veterane!“, au scris aceștia.

Şi Ministerul Apărării Naţionale a anunţat decesul veteranului. „Ne-a părăsit ultimul veteran din Agnita, căpitan (în retragere) Mihaiu Moise! In ultima parte a celui de-al doilea Război mondial, cu toate că frontul din Iaşi s-a rupt pe 23 august, deşi a fost trimis acasă, a simţit că încă poate să îşi aducă contribuţia, hotarându-se să se ducă şi pe celălalt front, cel de vest. A servit cu onoare, devotament şi curaj ţara!

Nu te vom uita niciodată, vom duce misiunea mai departe şi vom păstra mereu amintirea ultimului veteran din Agnita spunându-ne să fim uniţi sub tricolor“, au anunțat cei din Guvern.