Radio Simplu

Văru’ Săndel s-a îndrăgostit de o blondă celebră din showbiz! A încercat să o pupe, dar ce a urmat…

Sandu Pop, celebrul actor care dă viață personajului Văru’ Săndel, cântă și glumește și prezintă emisiuni de televiziune cu dulce grai ardelenesc. Puțini știu însă că e este actor licențiat, școlit de George Ivașcu și de regretatul Emil Hossu!

Deși în viața reală are o familie fericită, alături de Maria, soția sa, și cei doi copii ai lor, în ultimul timp au circulat pe internet numeroase filmulete în care apare alaturi de o blondă celebră.

Despre cine este vorba? Chiar despre actrița Cătălina Grama, cunoscută de toată România drept JOJO. Nu vă speriați, între Văru’ și JOJO relația este strict profesională, iar singurul loc în care puteți vedea sentimente între cei doi este la cinema, din 26 octombrie, în cea mai nouă comedie ardelenească „Pup-o, mă!”.

Văru’ Săndel îl interpretează pe Horică, un cioban dornic de însurătoare, dar pentru care unica șansă de a-și găsi o femeie este de a merge la Ziua Lânii și de a pupa o fată. Legenda spune că dacă o pupă în această zi specială, va rămâne a lui toată viața.

În aceeași situație se află și frații lui: Tică (Alin Panc) și Bică (Cosmin Seleși), însă planurile lor sunt date peste cap când baciul hapsân pentru care lucrează, interpretat de Constantin Cotimanis, le interzice să părăsească stâna și mioarele.

Când totul pare pierdut, soarta face ca la stâna lor să nimerească două zâne de oraș, interpretate de JOJO – Cătălina Grama și Alexa Tofan. De aici povestea se complică. Ei sunt trei, ele două, fiecare vrea să se însoare, fetele nu se lasă pupate, iar deznodământul este unul care te lasă fără cuvinte.

O va săruta Horică (Văru’ Săndel) pe Doina (JOJO)? Chimia dintre ei se vede cu ochiul liber, dar totul depinde numai de ea. Cum se termină povestea aflăm împreună, din 26 octombrie, în sălile de cinema, vizionând „Pup-o, mă!”

Comedia este realizată în comuna Răchițele, de lângă Cluj, într-un cadru autentic românesc, cu peisaje cum numai la noi mai poți vedea.

Din distribuția „Pup-o, mă!” fac parte Alexandru Pop (Varu Săndel), Cosmin Seleși, Alin Panc, Cătălina Grama, Constantin Cotimanis si Alexa Tofan. Filmul este regizat de Camelia Popa, după un scenariu de Salex Iatma.