Radio Simplu

A fost coadă uriaşă la palatul lui Gigi Becali. Milionarul a ajutat cu bani o singură femeie. Motivul pentru care s-a făcut nevăzut

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că ajută financiar persoanele nevoiaşe. Patronul lui FCSB a anunţat că va oferi cadouri şi de Ziua Femeii. De 8 martie, în faţa palatului din Aleea Alexandru s-a format o coadă uriaşă.

Zeci de persoane l-au aşteptat pe milionar încă de la primele ore ale dimineţii, dar numai o femeie a fost ajutată cu bani. Finanţatorul echipei din Liga 1 s-a speriat când a văzut ce se întâmplă lângă poartă şi s-a făcut imediat nevăzut.

Gigi Becali, speriat de reacţia nevoiaşilor veniţi la palat
Potrivit Playsport, latifundiarul din Pipera i-a oferit 500 de lei unei femei care se afla în scaun cu rotile. În acel moment, celelalte persoane aflate la coadă s-au năpustit asupra lui Becali. Când a văzut că lumea se îmbulzeşte, omul de afaceri s-a urcat în bolidul său de lux şi a plecat.

Oamenii care nu au apucat să primească niciun ban au continuat să rămână la poarta palatului, aşteptând ca Gigi Becali să se întoarcă. Din păcate pentru ei, numai bodyguardul milionarului a mai fost văzut acolo.

„Am doar 6 lei în buzunar. Am o prietenă care locuiește cu mama ei și mă mai ajută ea să supraviețuiesc. Am venit aici, la domnul Becali, pentru că poate mă ajută și pe mine cu 100-200 de lei să îi cumpăr și ei o floare de Ziua Femeii”, a declarat un tânăr aflat la coadă, pentru sursa citată.

Ce avere are Gigi Becali
Gigi Becali a rămas unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi nu a fost afectat de pandemia de Covid-19. În topul persoanelor care investesc în sport, patronul celor de la FCSB e pe locul 3, cu o avere estimată la 350-450 milioane de euro. Ion Ţiriac e primul, cu două miliarde de euro.

Becali e pe locul 3 în clasamentul averilor oamenilor din sport, după Ion Ţiriac şi Gruia Stoica (500 de milioane de euro). Chiar dacă a tăiat salariile la FCSB, Gigi face bani din imobiliare şi construcţii. Ioan Niculae (300-340 milioane de euro) şi George Copos (200-210) se află şi ei în frunte.

„Da, este foarte greu (n.red. – să transferi jucătorii pentru sumele cerute de Gigi Becali), dar până la urmă fiecare își gestionează marfa și pune prețul exact cum visează. Fiind echipa pe care el o sponsorizează și o patronează, își permite să facă orice.

Este omul care nu are nevoie de bani, iar eu dacă am spus-o că încă vreo 20 de ani de acum încolo Gigi Becali își permite să țină echipa la nivelul salariilor ăstora de 20, 25, 15 mii de euro lunar, nu glumesc. Poate fără să vândă vreun jucător să țină toate aceste salarii”, a spus şi Anamaria Prodan.