Radio Simplu

Ce face Cristina Cioran după plecarea de la „Acces Direct”. Blonda şi-a luat iubitul într-o nouă aventură: „Numai prostii am făcut!”

Cristina Cioran a prezentat, pentru câteva luni, emisiunea „Acces Direct’, în locul Simonei Gherghe, aflată în concendiu de maternitate. Între timp, postul a fost preluat de Mirela Vaida, după ce Simona a renunţat definitiv la emisiunea de la Antena 1. La rândul său, Cristina a simţit nevoia unei pauze de relaxare, după munca intensă de peste vară şi a plecat în Grecia, împreună cu iubitul ei, Traian.


Cristina Cioran îşi ţine fanii la curent cu viaţa ei, mai cu seamă că aceştia s-au întristat că nu mai prezintă „Acces Direct’. Blonda a plecat într-o aventură împreună cu Traian, iubitul ei şi îţi ţine fanii la curent, pas cu pas, cu păţaniile sale din insula Skiathos.

„Aventura noastră în Skiathos a început cu în zbor super de o oră, o aterizare extraordinară pe o pistă super scurtă care începe chiar din mare! Superba insulă parcă ne-a așteptat pe noi exploratorii veseli! Am ajuns în frumosul hotel, chiar pe malul mării! Zic să nu stăm și am plecat să explorăm insula.

Koukounaries Beach Skiathos prima oprire, mănăstirea Evaggelistria Monastery Skiathos a două oprire. M-a impresionat foarte tare respectul pe care îl au cei de aici pentru natură, plante aromatice, măsline! Am mâncat la Lapiscine în Skiathos și după un somnic am vizitat Kastro, un loc super, un loc de unde poți vedea Marea Egee cât e ea de mare. Staţi pe fază că vă zic ce-am mai făcut. Numai prostii!”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.