Radio Simplu

Cum arată fratele Mariei Chițu de la Survivor România?

Fratele Mariei Chițu s-a prezentat la castingul Survivor România împreună cu sora lui, care acum face parte din echipa Războinicilor, însă nu i-a convins pe producători, astfel că în final a fost aleasa doar ea.

Ioan și-a dorit nespus de mult să participe la Survivor România și s-a prezentat la preselecții în speranța că va putea fi în acest concurs împreună cu sora lui, dar producătorii au ales ca doar Maria Chițu să fie prezentă în emisiune, cel puțin în acest sezon. Nu este exclus ca Ioan să figureze pe lista scurtă a concurenților din sezonul următor sau, cine știe, poate chiar în acest sezon.

Posibilitatea ca Ioan Chițu să mai intre în concurs este una destul de mică dat fiind faptul că emisiunea se apropie încet, încet de final, iar șansele sunt mai mari ca acesta să fie chemat pentru un alt sezon.

Fratele Mariei Chițu de la Survivor România practică dans sportiv
Ioan ar putea fi un concurent excelent căci are toate datele necesare pentru a face față provocărilor din Republic Dominicană. Fratele Mariei Chițu are un fizic de invidiat și este practicant de dans sportiv. Marea lui pasiune este însă fitnessul.

Acesta și-a montat în curtea casei de la Câmpina mai multe aparate unde face mișcare, acolo fiind locul unde s-a pregătit pentru Survivor, însă s-a lovit de refuzul producției.

Concurenta îl aseamănă pe Marius Crăciun cu fratele ei
Despre Ioan, Maria a vorbit în emisiune comparându-l cu Marius Crăciun. Blondina a zis că îl vede pe fratele ei în Marius, pentru că cei doi seamănă în principal la temperament.

„Ei sunt foarte diferiți (Marius și Starlin, n.r.). Marius seamănă foarte mult cu fratele meu și de asta îl iau cu mine. Pur și simplu mă ambiționează foarte tare faptul că îl văd pe fratele meu în el. Starlin e foarte rău, foarte dur cu tine. Când strigă la tine te sperie un pic. Marius e mai blând”, a declarat la un moment dat Maria Chițu.