Radio Simplu

„Frumoasă-i vecina noastră, face plajă la fereastră”. O tânără din Rusia a ales o metodă extremă pentru a se bronza (FOTO)

Imaginile surprinse la fereastra unui bloc de apartamente din Novosibirsk, din Rusia, arată că domnișoarele ar face orice pentru a se bronza. Fotografiile arată cum o tânără se bronzează într-o poziţie riscantă, întinsă pe o saltea care este așezată pe pervaz, potrivit adevarul.ro.

Vecinii au declarat presei locale că tânăra face plajă de la 10 dimineaţa până la ora 13:00 fără să se gândească la faptul că poate fi văzută şi de copii.

Localnicii de pe strada Kropotkin critică poliţia că nu s-a sesizat şi nu i-au aplicat femeii o amendă pentru acest gest.

Pentru a o determina pe tânără să renunțe de obiceiul indecent, vecinii au semnat o petiţie pe care i-au înmânat-o administratorului blocului şi secţiei locale de poliţie. Cu toate acestea, tânăra nu a renunțat la a se expune indecent.

Fotografiile au fost postate pe internet, unde unele persoane i-au luat apărarea tinerei, apreciind faptul că are, totuşi, bikini pe ea.