Radio Simplu

S-a născut cu o inimă pe frunte. La 4 ani, a uimit! Ce s-a întâmplat cu copilul

Când a fost adus pe lume, bebelușul a șocat lumea medicală! Băiatul s-a născut cu o inimă în frunte și…

Un bebeluș din Turcia a făcut senzație în întreaga lume din cauza unui semn de naștere cel puțin neobișnuit: o inimă roșie, cu un contur perfect, în frunte! După 4 ani, mama sa a decis să vorbească deschis despre minune.

Cinar Engin, un băiețel de toată frumusețea, s-a născut cu un semn ciudat pe frunte: o inimă perfect conturată. Când l-au văzut, asistentele care au ajutat-o pe mamă să-l aducă pe lume i-au și găsit o poreclă: bebelușul-iubirii. Micuțul a venit pe lume în 2015, la un spital din Ankara.

Când au început să-l scoată în cărucior și să-l plimbe, spun părinții, Murat și Ceyda, oamenii se înghesuiau să-i facă poze. Era adorabil. În plus, mai toți îl considerau a fi special.

„Este un dar de la Dumnezeu. Când îl scoatem afară, toți spun că este minunat. Lumea îi zâmbește și îl primește cu căldură”, spun părinții.

Și, chiar dacă medicii se așteptau ca, odată ce crește, semnul să i se modifice, inima se încăpățânează să rămână perfectă!

Acum, că e mai mărișor, părinții i-au făcut propriul cont de Instagram, unde postează fotografii cu minunea lor. VEZI o GALERIE FOTO adorabilă!