Radio Simplu

Cum a aflat Anamaria Prodan că iubita lui Reghe este însărcinată. Bărbatul a refuzat să se mai ascundă

Deși Anamaria Prodan a spus că nu știe absolut nimic de amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilcon, sau despre o posibilă sarcină a ei, adevărul ar fi cu totul altul. Iată cum ar fi aflat celebra impresară că iubita antrenorului este însărcinată.

Anamaria Prodan ar fi știut de sarcina iubitei lui Reghe
În urmă cu câteva luni, presa a anunțat că Anamaria Prodan și soțul său, Laurențiu Reghecampf, vor divorța. De asemenea, zvonurile despre o posibilă relație a antrenorului cu o altă femeie au ținut prima pagină a tabloidelor din România.

Deși Reghe nu a recunoscut niciodată că ar trăi o poveste de dragoste cu Corina, se pare că cei doi s-au săturat să se mai ascundă, mai ales că femeia îi va dărui antrenorului un copil, conform celor de la fanatik.ro. Cu toate astea, Anamaria Prodan a negat toate aceste informații apărute în ultima vreme.

„Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sursei de mai sus.

Totuși, celebra impresară ar fi știut de trei săptămâni tot adevărul, scriu cei de la Playsport. Conform acestora, Anamaria Prodan ar fi aflat chiar de la Laurențiu Reghecampf că urmează să devină din nou tată, dar cu altă femeie. De asemenea, antrenorul și-ar fi anunțat actuala soție că își dorește să divorțeze.

Anamaria Prodan ar fi stiut de sarcina iubitei lui Reghe
Anamaria Prodan ar fi stiut de sarcina iubitei lui Reghe
Cine ar fi fost în spatele mesajului de pe Instagram al lui Bebeto
Pe contul de Instagram al lui Bebeto, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, a apărut un mesaj șocant . „🖤ai murit pt mine 😔forever!”, au fost cuvintele scrie la adresa antrenorului.

Ulterior, tânărul a șters acea postare și a explicat că nu el a fost în spatele acelui mesaj. Acum, oamenii se întreabă dacă aceste postări nu au fost scrise, de fapt, de Anamaria Prodan, mai ales că impresara a avut o reacție incredibilă.

„Mami ..❤️tati este intr un moment greu al vieții. Trebuie sa l iubim ! Familia, loialitatea, respect ,onoare! Apără-l! TU, ești EL ! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT ! Cum sunt si surorile tale! Si, iubește-l !!

Tu esti EL ! Nu uita niciodată !CÂNDVA VA ÎNȚELEGE !!!Du-te si caută in el numai lucrurile bune! El este si va rămâne Eroul vieții tale! Pt noi el va rămâne SOARELE NOSTRU ! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE ! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE ! Mami !!!CÂINII LATRĂ ,URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu il reprezintă !!

Undeva TATI S A PIERDUT. ..INTR O LUME URÂTA TARE ! Care nu îl reprezintă ! Dar tu lupta Pt tati si nu îți încarcă sufletul cu ura ,caci tatal tău nu stie ce îți face. Puterea si dragostea ta îl vor ajuta! Mama o sa fie in spatele lui si in spatele vostru mereu ! ❤️Va iubește mami fără Marginele! Înconjurați l pe tati cu dragoste ! ❤️”, a scris Anamaria Prodan la postarea lui Bebeto.