Radio Simplu

Un bărbat a intrat cu o grenadă în sediul Poliției. Speriați, agenții au chemat pirotehniștii și au evacuat clădirea

Un bărbat din județul Satu Mare a intrat în sediul Poliției cu o grenadă în mână, pe care le-a așezat-o agenților direct pe masă. Șocați, polițiștii au sunat imediat o echipă de pirotehniști și au evacuat clădirea. Bărbatul a povestit că a găsit grenada acasă, într-un sertar, cu o zi înainte, dar nu a vrut să deranjeze oamenii legii duminica. Ulterior, ancheta a stabilit că proiectilul nu avea încărcătură și deci nu reprezenta un pericol, scrie Presa SM.

Descoperirea a avut loc duminică, în Terebești, județul Satu Mare. Bărbatul voia să spargă o mobilă veche pentru a o pune pe foc când, într-unul dintre sertare, a găsit o grenadă. Localnicul nu a sunat la 112 și nici nu a mers la sediul poliției din comună, întrucât nu ar fi vrut să le dea de lucru oamenilor legii într-o zi de duminică.

Luni dimineață, bărbatul s-a dus cu grenada în mână la Postul de Poliție Terebești. A intrat în clădire și a pus proiectilul găsit direct pe masa oamenilor legii. Aceștia au încremenit când au văzut grenada și au sunat imediat la ISU Satu Mare, pentru a solicita o echipă de pirotehniști. Ulterior, specialiștii ajunși la sediul Poliției au stabilit că grenada nu avea încărcătură și nu reprezenta deci un pericol real.