Radio Simplu

Rețeta pentru Masca naturală anti-îmbătrânire

De cele mai multe ori putem să asociem anumite lucruri cu unele țări. Acest lucru este valabil și în cazul alimentelor.

Așa se face că atunci când ne gândim la orez vedem imediat undeva în imaginație orezul. De diferite tipuri, sub diferite forme, acesta este ca un fel de etalon pentru cei din Țara Soarelui Răsare.

Orezul a fost folosit de femeile din Japonia încă de acum sute de ani tocmai pentru că are o mulțime de beneficii atât pentru uzul intern, cât și pentru cel extern.

Este un aliment care conține foarte multe vitamine, în special vitamina B. Aceasta este foarte bună pentru regenerarea celulelor noi și sănătoase.

Sângele circulă mult mai repede și mai bine și ajunge în piele ușor și în acest fel este încetinit procesul de îmbătrânire.

Niponele folosesc foarte mult orezul introducându-l în mai multe măști fîăcute ăîăn condiții de casă.

După utilizarea măștii pentru o perioadă suficientă de timp, vei vedea și tu rezultatele de care femeile din Japonia se bucură de mai multe secole.

Pielea ta va deveni mi catifelată, mai frumoasă și mai strălucitoare datorită unui singur element pe care îl păstrezi în cămară: orezul.

Este foarte important ca atât orezul, cât și alte produse folosite de tine să fie foarte bune din punct de vedere ca să obții doar efecte pozitive pe termen lung.

Vei avea nevoie de 2 sau de 3 linguri cu orez crud, de o lingură cu lapte, de o lingură cu miere de albine.

Pune la început orezul în apă rece și lasă-l să fiarbă. Scurge-l foarte bine și lasă-l să stea într-un vas mai mare.

Spală-l după fierbere și adaugă în el lingura de lapte. După aceea pune și mierea și amestecă foarte energic ingredietele.
Înainte ca să aplici masca pe bază de orez asigură-te că ai fața spălată și uscată.

Aplică o cantitatea cât mai mare, într-un strat gros de orez amestecat cu restul de ingrediente. Las-o să își facă efectul timp de aproximativ jumătate de oră.

Când s-a scurs timpul clătește-te foarte bine pe față cu apă potrivit de caldă.

Un alt produs bun pentru pielea ta este și apa de orez, folosită de asemenea din plin de femeile din Japonia.

Aceasta are foarte multe minerale și vitamine printre care B, E și C, dar nu numai. Datorită ei vei avea un ten foarte ferm și totuși catifelat.

Ba mai mult, apa de orez era acum sute de ani un secret folosit cu succes de foarte multe femei din Japonia, dar necunoscut în alte popoare.

În apa de orez se găsesc foarte mulți antioxidanți care hidratează tenul, dar și restul pielii. Absoarbe toate razele ultraviolet. Așa că o poți folosi mai ales dacă vvrei să te bronzezi pe plajă.

În acest sens, apa de orez este mai mult un tonic decât un alt produs cosmetic. Dă-ți cu puțină apă de orez pe față și după aceea curăță-ți fața cu ajutorul unui disc demachiant.

Pielea ta va fi mai luminoasă și va părea chiar mai netedă, fără impurități care îi știrbesc din aspect.

Datorită vitamineei B care se găsește în cantități foarte mari în orez, respectiv în apa de orez, procesul de îmbătrânire nu mai este atât de rapid, și nici nu are următile atât de devastatoare.

Pentru că îți va influența într-un mod pozitiv și circulația sângelui în întregul oganism, respectiv și la nivelul feței.

În acest fel vei avea porii mult mai puțin dilatați decât în alte cazuri, iar acest lucrru înseamnă mai puține infecții.

Atunci când pielea îmbătrânește, aceasta capătă în anumite situații niște pete de culoare mai închisă, acestea se văd pe față și pe membre uneori.

Apa de orez le reduce din intensitate. Aceasta mai este bună și în cazul tinerilor care suferă din cauza acneei.

Apa minune reduce din inflamații și calmează pielea. În acest fel coșurile se vindecă în mod sănătos, mult mai ușor, fără să lase urme.

De asemenea, apa de orez nu trebuie să îți lipsească din geantă mai ales vara când soarele este foarte puternic și îți poate arde pielea, mai ales dacă aceasta este mai sensibilă.

Niște discuri demachiante înmuiate în apa de orez rece vor fi mai mult decât suficiente.

Nu uita că o apă nu trebuie folosită mai mult de 4 zile consecutiv.