Radio Simplu

Amestecul de hrean, lămâie și miere – atacă grăsimea de pe abdomen

În zilele din ce în ce mai mulți oameni, atât femei cât și bărbați, tineri sau bătrâni își doresc să aibă un aspect fizic cât mai plăcut și implicit să fie cât mai sănătoși.

Așa că unii aleg să petreacă ore întregi în sala de forță singuri sau sub supraveghere atentă a unui antrenor, să adopte un regim alimentar construit cu grijă și validat de un specialist în nutriție sau pur și simplu preluat din alte surse.

Pe de altă parte, o altă categorie de oameni, mult mai comozi, aleg să folosească foarte multe suplimente alimentare. În acest fel ei au impresia că pot să grăbească procesul de slăbire și că în plus câștig alte avantaje pentru sănătate și frumusețe.

Cei care merg pe variantele de băuturi și alimente pentru slăbit pregătite în condiții de casă sunt foarte puțini, din păcate.

Pentru astăzi ți-am pregătit rețeta unui preparat foarte simplu și ieftin, care nu trebuie să îți lipsească din casă, mai ales dacă vii după o perioadă în care ai slăbit foarte mult și ai pielea foarte întinsă și aceasta stă într-o manieră foarte inestetică.

Ca să pregătești acest remediu vei avea nevoie de 3 lămâi, de 125 de grame de hrean și de 3 linguri cu miere. Pune într-un robot de bucătărie hreanul și lămâia tăiată în felii.

După ce ai obținut o compoziție foarte omogenă amestec-o și cu cantitatea de miere pregătită. Depozitează acest amestec într-un borcan din sticlă care se închide foarte bine și să-l la rece în frigider. Timp de 3 săptămâni consumă în fiecare zi câte 2 linguri din această compoziție.

Rezultatele pozitive vor veni mult mai repede dacă vei alterna acest amestec cu exerciții fizice și cu hidratarea permanentă a organismului doar cu apă simplă, fără sucuri acidulate sau cafea și ceai.

Poți să ai încredere că acest amestec va da roade pentru că este compus din miere și din lămâie, 2 componente despre care se știu foarte multe informații care bucură.

Ambele produse sunt în general bune și chiar recomandate pentru sănătate, respectiv pentru siluetă și pentru slăbire. Conțin fiecare multe vitamine, minerale și alte substanțe nutritive și sănătoase.

Același lucru este valabil și pentru hrean, care este recomandat în foarte multe situații pentru o stare a sănătății mai bună.

Din această plantă pot fi folosite atât frunzele cât și rădăcina. Foarte des auzim de utilizare hreanului mai ales pentru pregătirea conservelor sau pentru condimentarea unor feluri de mâncare proaspete, pregătite și consumate imediat.

În alte țări însă, hreanul este foarte des folosit pentru calitățile pe care le are atunci când este utilizat ca medicament natural.

Hreanul conține o serie importantă de vitamine și de substanțe minerale foarte necesare organismului precum vitaminele din complexul B, dar și C sau A și de asemenea, potasiu calciu și uleiuri volatile. Printre altele hreanul mai conține și sulfuri care se mai găsesc și în ceapă sau în usturoi, motiv pentru care are mirosul și gustul atât de înțepător.

Cele mai mari avantaje această plantă le are asupra sistemului digestiv, de aceea este recomandat pentru mai multe diete sau cure de slăbire.