Radio Simplu

Emma Dumitrescu a născut! Ce nume a ales pentru fetiţă favorita lui Cătălin Botezatu

Emma Dumitrescu, manechinul favorit al lui Cătălin Botezatu de la Next Top Models, a născut! La nouă ani de când a câştigat prima ediţie a emisiunii şi de când a cunoscut succesul, tânăra a devenit mămică şi este în culmea fericirii.

Acum doi ani şi jumătate, Emma Dumitrescu s-a întors în România şi a început o relaţie cu fotograful Bogdan Braşoveanu. S-au şi logodit, iar acum, Emma Dumitrescu a dat marea veste pe reţelele de socializare: au devenit şi părinţi!


În urmă cu două săptămâni, în viaţa lor a apărut o fetiţă sănătoasă şi frumoasă foc! S-au bucurat de primele zile în trei departe de ochii lumii, iar când au hotărât să facă totul public, au ales câteva fotografii de-a dreptul superbe. Ce-i drept, nici nu se putea altfel, mai ales că tatăl este fotograf, iar mama… manechin!

Ce nume a ales Emma Dumitrescu pentru fetiţa ei
Fetiţa Emmei Dumitrescu şi a lui Bogdan Braşoveanu a primit numele „Amelia”. Acest nume vine de la latinescul „aemulus” şi semnifică „rival”, ori din grecescul „haimulos” care înseamnă „amabil, binevoitor, viclean”. Potrivit specialiştilor, persoanele care poartă acest nume sunt blânde, visătoare, intuitive, amabile şi fermecătoare.

Emma Dumitrescu şi tatăl fetiţei sale s-au logodit
„Cel mai important om pentru mine a fost întotdeauna, fără să conştientizez atunci, chiar soţul meu. Ne-am cunoscut când am început să lucrez la agenţia de modeling, însă eram doar prieteni. M-am întors în ţară şi am zis hai să ieşim. Şi a venit cu motocicleta, primind o bilă albă. Acum sunt şi eu motociclistă. După mai multe ciondăneli, ne-am revăzut întâmplător în staţia de metrou Dristor, şi am mers la el să-l sărut şi ne-am împăcat definitiv. Ne-am logodit de două luni”, a declarat Emma Dumitrescu la „Agenţia VIP”, cu puţin timp înainte să o aducă pe lume pe Amelia.