Radio Simplu

Oana Radu, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a iubitului: „Ne rugăm ca organismul lui să reziste”

Au trecut 12 zile de când Oana Radu a trăit cel mai mare şoc! Iubitul ei a fost incendiat, iar de atunci ea şi familia acestuia trăiesc un adevărat chin. Aflat în spital, în stare gravă, Alin are nevoie de sânge. În curând va începe grefarea, iar toţi apropiaţii se roagă ca totul să se desfăşoare aşa cum trebuie.

Oana Radu a transmis un mesaj pe reţelele de socializare, acolo unde le-a mulţumit prietenilor pentru sprijin şi i-a rugat să meargă să doneze sânge, căci Alin are mare nevoie, pentru a putea începe grefarea.

„Este a 12-a zi de chin pentru mine, de când m-am trezit într-o situaţie odioasă, de când m-am trezit într-o situaţie groaznică, situaţie pe care n-o doresc absolut nimănui şi sper să nu fie nimeni nevoit să treacă prin aşa ceva. Nici măcar cei mai mari duşmani ai vostri sau ai noştri. Sunt într-o situaţie oribilă şi chiar nu am avut chef să vorbesc, să scriu, să fac absolut nimic. Ştiţi foarte bine v-am spus că situaţia lui este una foarte gravă. Se află, efectiv, între viaţă şi moarte, se află la spitalul Floreasca. Şi v-am spus, încă de pe atunci, că avem nevoie de sânge şi de rugăciunile voastre. Asta ar fi mai mult decât ne-am putea dori. O să vă mulţumim toată viaţa noastră, avem nevoie de sânge, dacă puteţi dona în continuare, chiar avem. Şi ne rugăm ca organismul lui să reziste. Tot ceea ce facem este să ne rugăm pentru el. Şi vă rog să o faceţi şi voi, dar vă rog, avem nevoie de sânge. Oriunde vă aflaţi puteţi să o faceţi! În rest, o să începem grefarea, dacă zic bine, undeva mâine dacă o să avem suficient sânge”, a spus Oana Radu.

Alin, iubitul Oanei Radu, este în comă indusă. Nu mănâncă, nu doarme şi respiră greu. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele acestuia. „Doctorii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansa lui la viață. Dar nimeni nu e Dumnezeu și eu mă rog la Dumnezeu și nu o să mă lase. Eu nu îmi doresc decât să trăiască și să se bucure de mine și de cățelul nostru. Noi îl așteptăm acasă”, a spus Oana Radu.