Radio Simplu

Alege o carte și vei primi un mesaj din Univers pentru astăzi

Ce îți pregătește destinul chiar în aceste momente? Poți afla răspunsul la această întrebare foarte ușor. Doar adună-te, privește toate imaginile și alege una dintre ele. Concentrează-te cât mai mult pentru ca alegerea să fie cea mai bună.

Prințesa

Nu te grăbi, fă orice pas calculat și la final efortul va merita. Uneori piedicile doar ne întăresc. Urmează semnele, ele sunt primele tale ajutoare. Îți este greu să mai crezi pentru că ai suferit prea multe înfrângeri. Nu trebuie să te descurajezi, ci să mergi înainte.

Vei obține succesul exact atunci când va fi nevoie.

Joker

Universul are simțul umorului dar nu râde de tine. Vei vedea chiar tu că lucrurile se vor întâmpla într-un mod magic. Nu este nimic imposibil de realizat dacă apare Jokerul. Acțiunile lui pot transforma orice eșec într-o realizare.

Pregătește-te pentru că vei reuși să depăsești orice obstacol.

Masca

Tot ce se întâmplă, se întâmplă spre bine. Pur și simplu uneori nu ne putem da seama de acest lucru. Se pot întâmpla lucrurile pe care le negăm sau cele pentru care suntem foarte recunoscători. Nu vei reuși să te întorci în trecut, de aceea trebuie să te miști spre viitor.