Radio Simplu

Prima poză cu bebeluşul Mirelei Vaida: „Uite-aşa stă lipit de când a venit pe lume”

Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oară miercuri, atunci când l-a adus pe lume pe Tudor Ştefan. La o zi de la marele eveniment, vedeta a publicat o fotografie emoţionantă cu micuţul.

Mirela Vaida se gândeşte deja la externare şi la momentul în care va ajunge acasă, vineri, şi va fi nevoie să se împartă la trei, căci acolo sunt şi Vladimir, şi Carla.

„Uite-aşa stă lipit de când a venit pe lume! 😊Ce ne facem noi de mâine, cand ajungem acasă şi trebuie să mă împart la 3?? 😬👶🏼👶🏼👶🏼💖 Vă mulţumim din toate inimile pentru gândurile şi urările voastre!! Ne-aţi copleşit! Vă îmbraţişăm!!! 🤗🙏😘”, a scris Mirela Vaida.

Cel de-al treilea copil al Mirelei Vaida, Tudor Ştefan, s-a născut miercuri, 10 aprilie, la ora 10, după 1 oră şi jumătate de travaliu, cu 3500 g şi 51 cm. Aşa cum era de aşteptat, a primit nota 10 la naştere!

„La cât l-am amenintat că îl scot forţat dacă nu vine singur, Tudor Stefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băieţel tare luminos, care s-a născut repede si uşor, după doar 1 oră jumătate de travaliu! Cantăreşte 3500 g, are 51 cm si a primit nota 10 la naştere, ca şi mami! Vă scriu chiar din sala de naşteri dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Vă mulţumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrăţişăm! Vaida & Co.”, a scris Mirela Vaida.