Radio Simplu

Fenomen astrologic spectaculos! Jupiter se va afla în opoziţie cu Soarele! Zodiile care vor avea probleme în viaţa personală

Un fenomen astrologic spectaculos are loc în luna iunie a acestui an. Planeta Jupiter va fi în opoziție cu Soarele, iar asta nu se întâmplă prima oară. Practic, Jupiter va fi vizibil de pe Pământ, căci va fi luminat de astru. Există mai multe zodii care vor fi afectate de acest fenomen și nu toate vor avea parte de momente plăcute.

Jupiter în opoziție cu Soarele pe 10 iunie: se produc schimbări fantastice
Fenomenul are loc pe 10 iunie, în aproximativ o lună de zile. Acest eveniment va scoate la iveală o serie de probleme mai vechi ale unilor nativi și va schimba radical anumite destine. Cele mai afectate zodii sunt Berbecii, Scorpionii, Taurii și Gemenii. Pentru aceștia vine o perioadă în care vor fi puși la grea încercare.

Berbecii sunt deschiși către experiențe noi, dar nu toate vor fi extraordinare pentru ei. Vor avea parte de tot felul de aventuri destul de interesante, care îi vor pune într-o altă lumină în raport cu cei din jur. Vor fi supuși stresului și exceselor și asta le va pune capac. Au de trecut, deci, multe obstacole.aurii trebuie să fie prudenți, poate mai prudenți ca niciodată. Apar câteva probleme pe plan amoros. Vor fi extrem de de preocupați de lucrurile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, acele experiențe începute în doi. Pot face față multor coborâșuri în dragoste, dar de data asta totul se va radicaliza nițel.

Gemenii devin extrem de confuzi. Trebuie să primească anumite răspunsuri și nu toate vor fi pe placul lor. Vor avea parte de tot felul de încercări grele, mai ales din punct de vedere emoțional. Trebuie să aibă grijă la excese, la felul în care aleg să refuleze, să se descătușeze. E indicat să se apuce de anumite activități sportive.

Racii depun multe eforturi pentru a realiza anumite munci destul de complicate. Pentru ei lucrurile se schimbă radical în luna iunie, mai ales că au ales să trăiască într-un anumit fel.

Leii pun cariera pe primul loc, iar luna iunie este favorabilă din acest punct de vedere. Nu trebuie să se grăbească foarte mult în luarea unor decizii în cuplu.

Fecioarele au parte de vești bune în luna iunie. Pot primi o serie de vești extraordinare din multe puncte de vedere. Au parte de avansări din punct de vedere profesional.

Balanțele vor gestiona mai bine problemele profesionale. Vor face față unor situații destul de complicate. Cât despre Scorpioni, aceștia trebuie să se ocupe mai mult de treburile casnice. Au parte de situații unice.

Săgetătorii trebuie să ia în calcul sfaturile celor din jur dacă vor să avanseze. Vor sta bine la capitolul emoție, căci se vor controla mai bine. Capricornii trebuie să aibă grijă, pe de altă parte, mai mult de sănătatea lor.

Vărsătorii trec și ei prin schimbări în carieră. Se vor concentra foarte tare pe lucrurile pe care trebuie să le rezolve urgent. Nu mai există timp de pierdut timpul. Peștii, în schimb, primesc semnale că trebuie să pună piciorul în prag în relația lor.

Același fenomen a avut loc în luna martie 2016. Acum 3 ani, planeta Jupiter a fost vizibilă din orice punct de pe planetă. În general, Jupiter este vizibilă seara, dinspre Est, pe cer, iar dimineața, în zorii zilei, ajunge spre Vest.