Radio Simplu

Test: Alege o floare şi vei afla ce secrete ascunde personalitatea ta

Florile sunt unele dinte cele mai frumoase simboluri ale naturii. Pe lângă faptul că sunt foarte frumoase, acestea mai mai au și o mulțime de proprietăți medicale, dar și multe simboluri ascunse. De asemenea, florile sunt în stare să ne arate cele mai mari secrete ale personalității noastre.

Uită-te atent la imaginile de mai jos și alege planta care vă place cel mai mult. Fiecare floare are un simbol ascuns, simbol care vorbește despre tine și despre lumea ta interioară.

Floarea nr.1
La fel ca și Amarillis, sunteți persoana care aduceți lumea la viață. De obicei, înainte de sărbători planificați o petrecere de neuitat pentru cei dragi pentru o lungă perioadă de timp. Sunteți mereu înconjurați de prieteni. Îi susțineți și aveți întotdeauna cuvintele potrivite pentru a-i calma și a le da sfaturi excelente. Această floare simbolizează și frumusețea ta interioară.

Floarea nr.2
La fel ca și crinul, tu ești o doză de energie pentru toată lumea din jurul tău. Aura ta puternică atrage oamenii. Inspiri persoanele dragi cu energie și creativitate. Mereu te distrezi. Crinul simbolizează, de asemenea, puritatea și frumusețea rafinată. Ești o persoană optimistă, curioasă și întreprinzătooare – combinația perfectă.

Floarea nr.3
Ești o persoană frumoasă, la fel ca un trandafir. Oamenii iubesc să se apropie de tine, pentru că întotdeauna ești obiectiv și spui ceea ce crezi. Trandafirul roșu arată că ești un om curajos și onest. Întotdeauna planifici viitorul și ai multe planuri concrete. Știi ce vrei de la viață și nu îți este frică să îți urmezi visul. Amintește-ți că uneori trebuie să te bucuri și de prezent.

Floarea nr.4
Trandafirul negru este o plantă rară și unică, la fel ca și tine. Nimeni nu te poate copia. Ești deosebit și asta te face o persoană importantă! Ești genul de om căruia îi place să fie lider, nicidecum în urma cuiva. Tu atragi oameni pentru tine.

Floarea nr.5
Primavara este anotimpul tău preferat. Chiar și atunci când există încă un val de înghețuri, tu înflorești mereu. Lalelele simbolizează faima și dragostea, iar tu le ai ambele. Ești cunoscut pentru inima ta caldă și natura iubitoare, îți poți controla emoțiile și ești foarte sensibil. Când te îndrăgostești, iubești cu toată inima și, de regulă, pentru toată viața.

Floarea nr.6
La fel ca și orhideea, te simți acasă oriunde în lume. Orhideea este considerată una dintre cele mai frumoase flori. Aveți un lucru în comun: ești extraordinar. Orhideea, de asemenea simbolizează mândria și feminitatea – aspecte importante ale personalității tale. Lucrezi din greu și mereu îți atingi obiectivele. Prietenii tăi vin de multe ori la tine pentru că găsesc cele mai bune sfaturi.