Radio Simplu

Motivul pentru care Ozana Barabancea nu are iubit. Ce s-a întâmplat după ce a slăbit

Ozana Barabancea a dezvăluit motivul pentru care nu își poate face un iubit. După ce a slăbit foarte mult, vedeta emisiunii „Te Cunosc de Undeva” a povestit ce s-a întâmplat în viața ei, la nivel de relații amoroase. Prezentatoarea a urmat câteva proceduri prin care a ajuns la formele fizice pe care le afișează în ziua de astăzi. Ca să poată avea silueta armonioasă pe care o visa mereu, bruneta a trecut și prin momente chinuitoare.

Motivul pentru care Ozana Barabancea nu are iubit. Ce s-a întâmplat după ce a slăbit
Ozana Barabancea a povestit în emisiunea colegului Cristi Brancu, de la Antena Stars, detalii neștiute despre viața ei amoroasă
Ozana a slăbit un număr record de kilograme și de câțiva ani a început demersuri serioase în a-și modela corpul exact așa cum și-a dorit. Vedeta postului Antena 1 a făcut mai multe declarații surprinzătoare și a vorbit deschis depsre motivul pentru care nu vrea o relație. Jurata de la „Te Cunosc de Undeva” a fost prezentă în emisiunea prezentată de Cristi Brancu, pe Antena Stars.

Deși are toate motivele să se bucure de reușitele sale și își găsească jumătatea, vedeta nu își dorește acest lucru. Ba mai mult, Ozana Barabancea a mărturisit în fața camerelor de filmat că se vede singură pe viață.

Cu toate acestea, copiii vedetei au încurajat-o să fie deschisă și la posibilitatea unei relații, pentru că ar vrea să o știe fericită în brațele unui partener grijuliu, pe mama lor celebră. Ozana Barabancea are un fiu și o fiică, iar ambii vor ca ea să își facă un iubit, dar vedeta nici nu vrea să audă de așa ceva. Totodată, telespectatorii au mai fost surprinși să afle și că Ozana Barabancea nu vra să își facă un iubit și din pricina faptului că nu se vede legată de nimeni, pe viitor.

Ce s-a întâmplat după ce a slăbit
Odată ce a dat jos kilogramele nedorite, după ce a urmat diverse proceduri, printre care și câteva chirurgicale, Ozana Barabancea a uimit pe toată lumea. Vedeta s-a destăinuit în show-ul lui Cristi Brancu, unde a mărturisit că se simte foarte puternică de una singură, fără un partener.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a mărturisit Ozana Barabancea.

„Sunt masterandă la al treilea master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Sunt colegă cu băiatul meu. El este la licenţă, eu sunt la master la stilistică dirijorală, orchestră, simfonică. Acum am avut examen”, a mai adăugat vedeta emisiunii de talente de pe Antena 1.