Radio Simplu

Cum a fost păcălit un bărbat în târgul de maşini de la Ploieşti

Un bărbat din Dumbrăvești a tras o sperietură zdravănă sâmbătă. Omul a venit la Ploiești să-și dea mașina la schimb cu un alt autoturism, însă după o vreme și-a dat seama că a fost păcălit de un individ din Ploiești.
Bărbatul s-a dus în târgul de mașini de la Ploiești și a crezut că a dat lovitura, după ce s-a înțeles cu un tânăr de 26 de ani din Ploiești să facă un schimb de mașini. Numai că, după mai mult timp de așteptat, bărbatul din Dumbrăvești și-a dat seama că a rămas cu ochii în soare. Tânărul care a plecat cu autoturismul său ca să facă vezi-Doamne o probă nu s-a mai întors.. Când a văzut că individul nu-i mai răspunde nici la telefon, bărbatul a sunat la 112 și a povestit toată pățania.

Tânărul a fost repede identificat și s-a stabilit că numerele de înmatriculare ale mașinii date la schimb nu erau aceleași ca în documentele autoturismului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și de punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau cu numere false.

Una peste alta, bărbatul din Dumbrăvești s-a întors cu propria mașină acasă și, probabil, după pățania de la Ploiești, cu siguranță o vreme nu se va mai gândi să-și schimbe mașina.