Radio Simplu

Iata un test care iti poate spune daca esti manipulat!

Intr-o lume in care sugestia a devenit din ce in ce mai mult manipulare, va propunem un test care, daca nu veti trisa, va va oferi certitudinea (sic!) ca va citim gandurile!

Sa incepem!

Alege un numar intre 1 si 10.

Inmulteste numarul ales cu 9. Daca nu a fost 1, ti-au rezultat un numar doua cifre pe care le vei aduna intre ele. Asta inseamna ca, daca, de exemplu, ti-ai ales cifra 3, o inmultesti cu 9 si-ti rezulta 27. Apoi aduni 2+7 si vei avea cifra 9.

Acum vom face o corespondenta intre cifra obtinuta si o litera din alfabet.

Sa zicem ca cifra rezultata este 3. Literei A ii corespunde 1, literei B ii corespunde 2, literei C ii corespunde 3, literei D ii corespunde 4, literei E ii corespunde 5 si tot asa.

Acum asociaza cifra cu literea din alfabet. 1-A, 2-B, 3-C, 4-D etc.

Retine litera, uita de cifra.

Acum gandeste-te rapid la o tara care incepe cu litera respectiva, prima care iti vine in minte. Retine tara. Acum gandeste-te la un animal care incepe cu cea de-a patra litera din numele tarii pe care ti-ai ales-o. Ai ales animalul? Gandeste-te la el cum arata si ce culoare are. In mod real, nu ce visezi tu.

Bun. Asa-i ca… Te-ai gandit la un elefant gri din Danemarca? Cel putin asta e alegerea a 90%, celor care s-au miscat rapid peste text si n-au stat sa analizeze…