Radio Simplu

La mine se potriveste perfect. In functie de ochiul pe care il alege, poti afla ce fel de om esti cu adevarat

In functie de ochiul pe care il alege, poti afla ce fel de om esti cu adevarat ! Stim cu totii ca ochii sunt frumosi, interesanti si extrem de complecsi.

Ei simbolizeaza claritatea, focalizarea si scopul. Din imaginea de mai sus, va trebui sa alegi ochiul care iti place cel mai mult. Alegerea pe care o vei face va spune multe despre tine.
ASADAR, CE OCHI TE ATRAGE CEL MAI TARE? ALEGEREA TA REZONEAZA CU TINE?

Daca ai ales ochiul nr. 1, in adancul tau esti o persoana deschisa. Tu esti tipul de persoana care va primi aproape pe oricine in viata si inima ta. Tu crezi ca e mai bine sa-ti asumi un risc si sa te ranesti decat sa te inchizi in tine.

Tu nu arati lumii temerile sau nesiguranta ta. Tu crezi ca problemele tale ar trebui sa fie tratate in particular. Incerci sa fii acolo pentru toata lumea, chiar daca suferi in interior. Ajutand pe altii este modul in care tu te vindeci!

Daca ai ales ochiul nr. 2, in adancul tau esti o persoana de constiinta. Tu esti tipul de persoana care este mereu in cautarea de a face o impresie buna si de a face ceea ce trebuie. Consideri ca actiunile tale fac o diferenta in vietile altor oameni, indiferent cat de mari sau mici sunt.

Tu nu arati lumii cat de ingrijorat si suparat esti. Vezi o multime de nedreptati pe care le tii pentru tine. Te dedici cu totul pentru a fi cea mai buna persoana. Daca ai ales ochiul nr. 3, in adancul tau te simti ca o persoana torturata.

Tu esti tipul de persoana care are un trecut foarte tumultuos , trecut care te afecteaza si astazi. Consideri ca nu poti ajuta pe nimeni si vezi viata ca pe o gluma cosmica bolnava. Incerci sa gasesti pacea ori de cate ori poti. Tu nu arati lumii gandurile tale cele mai intunecate.

Induri foarte multe si pastrezi totul in tine. Esti un expert in a te reculege in momentul in care cazi. Daca ai ales ochiul nr. 4, in adancul tau esti un filozof. Iti place sa alegi intelesul profund al lucrurilor. Esti atat de pierdut in gandurile tale ca uneori, iti e greu sa iesi din ele.

Tu nu arati lumii cat de sigur esti pe tine. Iti imaginezi lucruri si esti increzator ca se pot intampla. Vezi viata ca un puzzle si iti place sa te joci cu piesele din el pana cand le potrivesti.

Poate nu intelegi sensul multor lucruri insa esti de acord cu ele. Daca ai ales ochiul nr. 5, in adancul tau esti o persoana misterioasa. Starea ta de spirit se schimba zilnic. Cand afli ceva, te schimbi imediat.

Tu nu arati lumii cine esti cu adevarat, creezi confuzie tuturor despre personalitatea ta. Esti o persoana care nu poate fi descrisa de cineva. Iti place sa cunosti oamenii inainte sa intri cu ei in vorba. Faci numai afirmatii despre care esti sigur ca sunt adevarate.

Daca ai ales ochiul nr. 6, in adancul tau esti o persoana sensibila. Tu esti tipul de persoana care observa totul si nu uita nimic. Esti foarte in ton cu lumea. Esti un timid si uneori pana si cele mai mici lucruri te pot afecta. Treci foarte usor de la o stare la alta ( de la ras la plans).

Tu nu arati lumii cat de fragil esti. Arati oamenilor cat de eficient poti fi. Esti foarte bun la anticiparea a ceea ce se va intampla in viata ta. Esti de foarte multe ori primul care anticipeaza ce se va intampla in viitor.

Daca ai ales ochiul nr. 7, in adancul tau esti o fire vulcanica. Tu esti tipul de persoana care e mereu energica sau pasionala. Ai tendinta de a iubi sau de a uri cu tot sufletul tau. Ai o tona de opinii pe care mintea ta le proceseaza foarte repede.

Incerci sa arati lumii cat de nerabdator esti. Ai foarte multa energie care iti provoaca pana la urma furie si foarte multi nervi. In loc sa te calmezi cand ai o problema, tu construiesti o drama in mintea ta.