Radio Simplu

Metoda chinezească „9 stele” pentru a te cunoaște pe tine însuți. Află adevărul despre soarta ta. Exactitatea te va uimi

Metoda „9 stele” este un test chinezesc de a te cunoaște pe tine însuți. Este un sistem unic care unește numerologia și astrologia. Ea dezvăluie punctele forte și slabe ale unei persoane, precum și dă sfaturi în privința fortificării sănătății.

Numerologia chinezească
Astăzi vă vom spune cum să aflați cifra personală a destinului. Anume această cifră va indica cine sunteți în acest moment și vă va zice ce trebuie să faceți mai departe pentru a fi împlinit în viața profesională și personală. Căutați în tabelul de mai jos anul nașterii dvs. Cifra de alături este cifra proprie a destinului dvs.

1. Steaua Nr. 1
Persoanele care sunt sub ocrotirea acestei stele sunt foarte comunicabile și emoționale. Este una dintre cele mai sensibile firi. Deseori acestor persoane le place să se închidă în sine și sub influența unor gânduri mai triste pot să ajungă la melancolie.

Aceste persoane trebuie să lupte cu temerile lor, de altfel ele însuși vor deveni cauza bolilor lor. Cele care sunt sub influența stelei Nr.1 trebuie să se păzează de obiceiuri și dependențe dăunătoare.

2. Steaua Nr. 2
Persoanele care se află sub influența acesteia sunt foarte grijulii și cumpătate. Deseori acestea sunt mame iubitoare pentru care pe primul loc este familia. Persoanele cu cifra 2 sunt foarte practice, răbdătoare și gata să se jertfească. Aceste persoane trebuie să fie atente cu pasiunea lor pentru mâncare. Din păcate, ele sunt predispuse să ia repede în greutate.

3. Steaua Nr. 3
Persoanele născute sub această stea, au succese mari și sunt foarte activi. Ei nu sunt persoanele care să stea pe loc și să aștepte până totul se va clarifica. Cei sub cifra trei nu așteaptă ajutorul cuiva, ei găsesc soluții chiar și în cele mai imprevizibile situații. Trăsătura lor distinctivă este optimismul continuu și firea veselă. De asemenea, le este caracteristică impulsivitatea și lipsa de reținere. Deseori după astfel de explozii emoționale ei se simt vinovați și le pare rău de cele săvârșite.

4. Steaua Nr. 4
Persoanele care s-au născut sub această stea posedă o inteligență deosebită, dar au și capacități artistice. Ei seamănă foarte mult cu cei de sub steaua Nr. 3, deoarece sunt obișnuiți să obțină totul de sine stătător. Lor le place să călătorească și sunt ușori la mână.

Astfel de oameni trebuie să fie precauți față de responsabilități mari. Trebuie să se gândească de câteva ori înainte de a începe mai multe lucruri concomitent.

5. Steaua Nr. 5
Oamenii născuți sub această stea au o voință extrem de puternică și sunt o fire perseverentă. Sunt foarte buni organizatori, lideri și conducători adevărați. Din cauza multor responsabilități pe care și le-au asumat, ajung să fie o fire închisă. Pot să devină necomunicabili și să privească pasiv ce se întâmplă în jur. În acest caz este foarte bine să se reacționeze la timp și să consulte un bun specialist care va putea să îi ajute să-și descopere potențialul lor intern.

6. Steaua Nr. 6
Aceste persoane au un mare potențial bărbătesc. Le este caracteristică statornicia și voința puternică. Persoanele care sunt conduse de steaua Nr. 6 sunt harnice și responsabile. Deseori sunt buni conducători și lideri . Din păcate, uneori le este caracteristică agresitivatea și încerederea în sine. Ei foarte ușor depășesc limitele, după care regretă cele făcute sau spuse.

7. Steaua Nr. 7
Aceste persoane sunt romantice și fără griji. Deseori se creează impresia că ele nu se pot adapta la condițiile dure ale vieții, însă nu este așa. Banii și bunăstarea materială este pe primul loc, de aceea ei sunt harnici și responsabili. Toate persoanele care s-au născut sub această cifră trebuie să țină mintă că cu cât dai mai mult, cu atât mai mult primești.

8. Steaua Nr. 8
Aceste persoane creează impresia că sunt persoane închise și reci. De fapt, ele sunt blânde și foarte bune, ei doar au nevoie să-și deschisă sufletul lor bogat. Deseori aceste persoae muncesc foarte mult și uită de celelalte domenii ale vieții. Ei trebuie să urmeze neapărat acest sfat: să facă, în mod regulat, mici pauze la muncă.

9. Steaua Nr. 9
Sunt persoane active, foarte pasionale și cu o voință puternică. Ei ca nimeni alții pot să găsească rapid modalitatea de a se apropia de un om. Ei au o minte foarte ageră și o reacție foarte rapidă. Excesul de activitate atrage după sine o iritabilitate crescută. Deseori ei sunt capabili să-i rănească pe cei apropiați, fără a realiza acest lucru.