Radio Simplu

Vecinii s-au săturat să tot vadă acest BMW abandonat în parcarea blocului lor şi au decis să-l deschidă! Ce au văzut e de-a dreptul uluitor

Pentru locuitorii din Dubai, maşinile de lux abandonate prin parcări reprezintă o problemă uriaşă. Maşinile lăsate de izbelişte se pot găsi pe marginea drumului, aeroporturi sau parcări. Ferrari, Porsche, Mercedes, BMW sunt modelele care se pot găsi în Dubai.

Maşinile de lux au strâns rânduri peste rânduri de praf, iar oamenii nici nu se gândesc să le strângă. Unele maşini nici măcar nu sunt încuiate şi în interiorul lor se pot găsi unele lucruri ale proprietarilor. Într-un BMW, de exemplu, s-au găsit mai multe obbiecte de lux precum ar fi ochelari de soare, portofel Louis Vuitton, dar și o valiză plină de haine scumpe.

În trecut, un model de Ferrari Enzo a stat într-o parcare abandonat timp de aproape un an, apoi statul l-a confiscat şi l-a vândut. Suma primită în schimb este absolut incredibilă: 1 milion de dolari!

Masinile abandonate sunt recunoscute imediat. Sunt pline de praf, au anumite parti lipsa si de multe ori au mesaje considerate “nepoliticoase” de comunitatea araba pe ele.

In 2011, apogeul masinilor abandonate a fost atins de un Ferrari in valoare de 1 milion de euro. Acesta a fost inchiriat de un cetatean britanic timp de mai multe luni in care a acumulat sute de amenzi. Acesta nu si-a permis sa le plateasca si a decis ca e timpul sa se faca nevazut.