Radio Simplu

Raluca Pastramă şi-a refăcut viaţa şi îl face praf

Raluca Pastramă a transmis un mesaj subliminal lui Pepe pe internet, acum că și-a refăcut viața. Potrivit apropiaților fostului cuplu, ex-soția cântărețului s-ar iubi acum cu un alt bărbat.

Raluca a postat pe internet un mesaj în care ea s-a regăsit în totalitate. Bruneta este zodia berbec, iar tot ce scria din punct de vedere astral în acel mesaj, ea concluzionat cu „foarte adevărat”.

În postarea Ralucăi este vorba despre latura am//oroasă, caracteristicile ei într-o relație, în raport cu bărbatul care trebuie s-o cucerească. La un moment dat, ea a specificat, indirect, și de trecut, prin faptul că „nu au loc loserii lângă ea”.

„De ce o iubești doar pee a, în funcție de zodie

BERBEC: Pentru că nu ai cunoscut niciodată pasiunea, adrenalina și viața ca în filme. Lângă ea nu ai cum să te plictisești (nu a zis nimeni că e ușor).

Salutăți stările de lene, de azi înainte nu mai ai voie să rezonezi cu legumele, ai treabă și trebuie să demonstrezi. Ești într-o competiție cu tine, apoi cu toată lumea. Lângă ea nu au loc loserii. Și o să înveți răbdarea. Chit că ți-ai propus su nu. Dar o să râzi mult și când e nevoie, va fi omul tău de încredere pentru orice.”