Radio Simplu

Testul regal. Alege o imagine si afla ce titlu ti se potriveste

Desi am crede ca doar cele nascute cu sange regal pot fi numite regine sau printese, orice femeie poate face parte din aceasta categorie prin gratia de care da dovada, prin eleganta gesturilor, prin gusturile selecte, dar si prin virtutile nenumarate, frumusetea naturala si bunele maniere. Asadar, oricine poate avea ceva regal in comportamentul sau, iar acest lucru poate fi sesizat indeosebi prin alegerile pe care le faci in viata de zi cu zi.

Mai jos ti-am pregatit un test inspirat din viata celor cu sange regal, prin care iti poti da seama ce spun alegerile pe care le faci despre tine. Astfel, poti avea un aer de regina, printesa, contesa sau ducesa. Esti curioasa care este titlul care ti se potriveste? Afla mai jos! Tot ce trebuie sa faci este sa alegi una dintre imaginile de mai jos si sa citesti interpretarea corespunzatoare.

Printesa. Esti o femeie cocheta, careia ii place sa isi exprime personalitatea prin modul in care se imbraca, dar si prin aparitiile fabuloase de la evenimentele publice. Acest lucru nu poate decat sa denote faptul ca ai regalitatea in sange si ca esti o adevarata printesa. Cel mai probabil ai fost o Miss in liceu si ai participat la concursuri de frumusete. Rozul era culoarea ta preferata (daca nu este si in acest moment), papusa Barbie cea mai buna prietena, iar poneii si pisicile cele mai frumoase animale din lume!

Ducesa. Daca ai ales a doua coroana, atunci cu siguranta esti genul de femeie simpla, care impresioneaza prin frumusetea naturala si prin gesturile sale gratioase. Pui un accent deosebit pe modul in care te imbraci in public si mereu optezi pentru tinute decente si elegante. Esti un exemplu de noblete si decenta si din acest motiv exista multe exponente ale sexului frumos care te invidiaza.

Contesa. Esti cunoscuta pentru extravaganta ta si gusturile iesite din comun. Acest lucru nu poate decat sa indice faptul ca intr-o viata anterioara cu siguranta ai fost o contesa, cunoscuta pentru opulenta cu care ii placea sa se inconjoare, dar si prin petrecerile iesite din sfera normalului pe care le dadea si care durau pana in zori. Desi multe persoane te considera o persoana superficiala, prietenii adevarati stiu ca esti plina de calitati, si te vor mereu aproape.

Regina. Atunci cand pasesti, toate privirile se intorc in urma ta. Esti o femeie puternica si independenta, care reuseste sa obtina tot ce isi propune prin fortele proprii. Esti un lider innascut si ii coordonezi foarte bine pe ceilalti. Desi pe plan profesional poti avea mult succes in aceasta viata, esti condamnata la o existenta singuratica, intocmai ca un rege. Esti inconjurata de persoane false si ai impresia ca trebuie sa te pazesti la orice pas.

Testul regal poate spune foarte multe lucruri despre tine, de care pana acum poate nu ai fost constienta. Daca iti plac testele, fa si testul copacului, care iti spune ce te asteapta in 2018, dar si testul iubirii magice, pentru a afla daca iti gasesti jumatatea pana la sfarsitul anului.