Radio Simplu

Mihai Voropchievici: ce zodie ești și ce destin ai în funcție de horoscopul indian

„Astrologia amerindiană, cunoscută și sub numele de Roata vieții, nu are drept scop să ghicească viitorul, ci să dea sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum să trăiască mai bine, în armonie cu natura dimprejur și mai ales cu natura proprie.

Află ce zodie ești în horoscopul indian! În astrologia amerindiană,fiecărui semn îi corespunde un animal totem,văzut ca un strămoș și protector.”

Mihai Voropchievici, despre zodiacul indian

Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 despre horosocpul european, mai exact, cel indian. Care sunt nativii și care este descrierea lor!

Ce totem indian ai în funcție de zodie. Compatibilități

Berbec – Vultur- cu Bufnița și Somonul

Taur – Castor- cu Ciocănitoarea și Gâsca

Gemeni – Cerb -cu Vidra și Corbul

Rac – Ciocănitoarea -cu Castorul, Lupul și Șarpe

Leu – Somon -cu Vulturul și Bufnița

Fecioară – Urs -cu Castorul și Gâsca

Balanță – Corb -cu Vidra și Cerbul

Scorpion – Șarpe -cu Lup si Ciocănitoare

Săgetător – Bufnița -cu Vultur și Somon

Capricorn – Gâsca -cu Castor, Corb și Urs

Vărsător – Vidra -cu Corbul, Vulturul și Cerbul

Pești – Lupul -cu Șarpele, Ciocănitoare și UrsBerbec

Berbec

Nativii din zodia aceasta sunt destul de agitați, competitivi și aigili, motiv pentru care adoră să fie la putere. Ei sunt încăpățânați și doresc să aibă totul în mâna lor și să direcționeze. De asemenea, sunt iubitori.

Taur

Aceștia sunt romantici și conservatori. Rareori își exteriorizează sentimentele. Cu toate acestea, nu acceptă deloc să fie călcați pe coadă. Au ieșiri de furie, chiar dacă par foarte liniștiți.

Gemeni

Sunt maeștrii în comunicare și au un chef de viață de-a dreptul de invidiat. Au un grup mare de prieteni adevărați și sunt înconjurați de tot ce este bun. Gemenii vor multe distracții.

Rac

Racii sunt tradiționaliști și familiști. Au mare respect pentru lucrurile care țin de tradiție. De asemenea, ei sunt foarte fideli partenerilor de cuplu, dar și la locul de muncă.

Leu
Leii sunt cuceritori și dominatori. Au în ei un spirit de luptător care este apreciat de unele zodii chiar foarte mult. De asemenea, leii inspiră nativii horosocopului.

Fecioară

Fecioarele sunt conștiincioase și inteligente! Au tendința de a face totul singuri, nu le-ar strica o mână de ajutor. Aceștia sunt empatici, sentibili și au parte de protecție divină.

Balanță

Balanțele au parte de un echilibru și o inteligență care poate fi invidiată de unele zodii. Ei cântăresc mult timp înainte de a acționa într-o situație. Câteodată au parte de pierderea șansei unice pe care o au în față.

Scorpion

Scorpionii nu iartă greșelile! Aceștia au o analiză puternică, sunt foarte atrași de mistere și de necunoscuți. Sunt la fel de răi ca Taurii. De asemenea, astrele arată că sunt și binevoitori.

Săgetător

Săgetătorii sunt credincioși și au un suflet foarte bun. Ei sunt unii dintre nativi care sunt plini de demnitate. Au o pozitivitate aparte și idealuri înalte. Astrele spun că se îndrăgostesc mai greu, dar pentru totdeauna.

Capricorn

Capricornii sunt foarte bine ancorați în realitate. De asemenea, sunt pragmatici și sunt sensibili în ceea ce privește jumătatea de cuplu. Ei nu cheltuiesc foarte mulți bani.

Vărsător

Vărsătorii sunt extrem de creativi și generoși. Buna lor comunicare cu oricine îi apropie mult de sufletele oamenilor și îi face să fie empatici, astfel să înțeleagă dorințele lor fără a scoate un cuvânt. Sunt foarte dedicați și idealiști.

Pești

Peștii sunt extrem de sensibili și sunt cei care îți pot deveni niște prieteni foarte buni. Lor le poți plânge pe umăr, pentur că te înțeleg întocmai și sunt foarte si sunt foarte iubitori.