Radio Simplu

Leacul care te poate ajuta să scapi de bacteria Helicobacter Pylori

Helicobacter Pylori este una dintre cele mai rezistente bacterii. Aceasta trăiește în mediul acid din stomac. Anume din cauza ei apar cele mai multe dintre bolile care afectează stomacul.

Se mai poate întâmpla ca această bacterie să stea la baza apariției gastritei cronice, boală care poate să dureze toată viața în cazul în care nu este tratată la timp. Odată cu trecerea timpului gastrita poate să devină ulcer sau poate chiar și cancer. În mai mult din jumătate de cazuri această boală nu are niciun simptom.

Cei afectați de obicei simt durere în partea superioară a stomacului, balonare, senzația de prea plin chiar și după consumarea unor cantități mici de mâncare, vomă, greață sau lipsa poftei de mâncare în unele situații.

Se mai poate întâmpla ca persoanele care suferă din cauza acestei boli să aibă scaunele lucioase și negre, sângerări interne, acestea sunt de fapt direct cazuri complicate. Dacă știi sigur că suferi din cauza acestei boli sau dacă te gândești că ai foarte multe șanse, cel mai bine ar fi pur și simplu să acționezi imediat.

Poți să faci un preparat rapid la tine acasă din câteva plante foarte eficiente. Ai nevoie de 300 de grame de frunze de urechelniță, și de 4 linguri cu miere polifloră.

Dacă ai, folosește un blender ca să toci foarte mărunt frunzele de urechelniță. În alte cazuri poate să fie la fel de eficientă și o malină de tocat carne, obișnuită. Amestecă-le după aceea cu toată mierea și consumă acest mix în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Dacă nu vrei, poți să consume frunzele simple, doar că mierea le va da un gust mai ușor de suportat. Cominația de miere cu frunzele de urechelniță tocate trebuie să fie ținută neapărat la frigider.

Dacă îți dorești să vezi rezultate cu adevărat remarcabile, folosește această combinație în fiecare zi timp de o lună de zile. Când vor trece cele 30 de zile cel mai bine ar fi să faci din nou o altă serie de anlize de sânge ca să observe ce schimbări s-au produs în organismul tău.

Vei fi uimit, dar acest amestesc consumat în mod regulat te va ajuta să scapi de această bacterie periculoasă pentru organismul tău.

Ca să nu ajungem în această situație e nevoie să avem grijă de sănătatea noastră încă de la cele mai fragede vârste, pentru că Helicobacterul este o bacterie care se instalează în organism uneori chiar din copilărie.

Această boală poate fi diagnosticată cu ajutorul mai multor metode, unele sunt invasive pe când altele nu sunt așa. Doar așa se observă balonarea, durerile din timpul palpării, sau sensibilitatea stomacului în anumite situații.

După ce ai trecut acest control de specialitate, medical va putea să îți recomande analize în plus, în funcție de particularitățile organismului tău. După ce ai fost diagnosticat cu această boală e nevoie să adopți și un regim alimentar adecvat, pe lângă tratamentele medicamentoase sau cele naturiste.

Încearcă să folosești cât mai multe preparate din categoria legumelor și a fructelor proaspete, a lactatelor, a semințelor. De asemenea ar fi bine să eviți alimentele iuți, cafeaua, alcoolul și băuturile carbogazoase.