Radio Simplu

Zodii condamnate să iubească pe cine nu trebuie

Iubirea este întotdeauna un subiect delicat. Deşi ea este universală, oamenii se comportă diferit, iar acest lucru depinde şi de caracteristicile zodiei în care te-ai născut.
Cu toţii ne dorim să iubim şi să fim iubiţi. Însă, până să ajungem să fim împliniţi din acest punct de vedere, trecem prin momente grele, de dezamăgire, de întrebări, lacrimi şi crize existenţiale
Ţi s-a întâmplat să crezi că ţi-ai găsit persoana pe care o vei iubi toată viaţa şi după o perioadă să constaţi că te-ai înşelat în privinţa ei? Nu cred că a fost cineva scutit de suferinţa din dragoste.

Iată zodiile care sunt des dezamăgite la capitolul iubire!

Berbec
Aceşti nativi sunt influenţaţi de Marte, planeta războiului şi a dorinţei. Berbecii, atunci când vine vorba de dragoste, sunt pasionali, fiind zodie de foc. Sunt mult prea direcţi, uneori chiar agresivi, şi pot să-l sperie pe celălalt prin această atitudine. Deşi ei fac primul pas către o relaţie, nu reuşesc să fie gentili, seducători, înşală prea uşor, fapt care determină cealaltă persoană să plece. Astfel, dezamăgirile în iubire se ţin lanţ, deoarece Berbecii nu reuşesc să păstreze lângă ei pe cineva mult timp, neavând empatie şi nereuşind să-şi înţeleagă partenerul.

Leu
Soarele este cel care îi ocroteşte pe Lei. Ca urmare a acestui fapt, un cuvânt-cheie pentru ei este strălucirea, exigenţa, perfecţionismul. De aceea au şi foarte multe aşteptări de la cealaltă persoană, vrând ca totul să fie la înălţime.

Dorinţa de a găsi o persoană care să îndeplinească foarte multe calităţi îi poate dezamăgi foarte des pe nativii din zodia Leului, deoarece sunt mereu în căutare de ceva şi mai bun, şi mai strălucitor, vrând să găsească persoana ideală. Însă oamenii au şi calităţi, şi defecte. Idealul este o himeră după care fug mulţi, însă, până la urmă, constată că rămân numai cu fuga după fata Morgana.

Fecioara
Guvernate de planeta Mercur, Fecioarele au un palmares bogat la capitolul suferinţă din dragoste. Nativii din această zodie au tendinţa de a fi mai mult raţionali decât emoţionali. Au un ochi critic foarte bine dezvoltat, sunt atenţi la detalii şi neîncrezători în propriile forţe. Îşi consumă energia pentru a analiza situaţiile și oamenii, în loc să iubească pur şi simplu, să-şi dea voie să simtă. Fiind semn de pământ, Fecioarele au nevoie de control şi siguranţă, ceea ce îi poate pune pe fugă pe ceilalţi.

Cei din această zodie sunt pedanţi, nu au încredere în felul vieţii de a se manifesta, astfel trăind mereu cu un fel de teamă încercând să programeze evenimentele care vin. Însă iubirea nu se poate programa, ea se simte.

Cu aceste caracteristici, nativii din această zodie suferă mult şi rămân cu dorinţa de a fi cu cineva, însă cine poate rezista lângă o astfel de persoană dacă ea nu e conştientă că trebuie să schimbe ceva la ea?

Peşti
Fiind guvernați de Neptun, Peştii sunt visători, romantici, sensibili şi refuză lucrurile de zi cu zi. Nu le place rutina şi preferă să rămână în lumea lor, la prima vedere, dând impresia că ignoră persoana iubită, astfel partenerul simţindu-se singur în relaţie.

Pe de altă parte, Peştii sunt capabili să ofere foarte mult şi se simt deseori dezamăgiţi când nu primesc înapoi.