Radio Simplu

Feli, mai emoţionată ca niciodată. A apărut alături de mama ei într-o fotografie care face cât o mie de cuvinte

Toată lumea ştie despre Feli ca este o femeie sensibilă şi extrem de sufletistă când vine vorba despre cel mai mare dar pe care l-a primit, familia. Artista este emoţionată de fiecare dată când vorbeşte despre iubit, fetiţă, dar mai ales despre cea care i-a dat viaţă, mama ei.

Feli trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Artista are în sfârşit familia pe care şi-a dorit-o din totdeauna. Este fericită alături de iubitul cu care are şi o fetiţă, Nora Luna, dar asta nu este singurul motiv de fericire din viaţa ei. Vedeta a postat recent pe contul său de socializare o imagine care face cât o mie de cuvinte. În imagine este alături de fiinţa care i-a dat viaţa, mama ei. Cele două se privesc în ochi şi doar din privirile lor se poate vedea dragostea pe care o poartă una pentru cealaltă. Artista a ieşit cu mama ei în oraş, iar pentru prietenii virtuali de pe pagina sa de socializare a postat un mesaj emoţionant ce cu siguranţă a stârnit emoţie fiecărui fan care a citit descrierea fotografiei:

,,Pe mama mea nu a machiat-o niciun make-up artist. Niciodată. Pe mama nu a îmbracat-o niciodată un stilist. Mama niciodată nu a fost la răsfăţ de tratamente pentru păr la salon, iar de vopsit mereu se facea singura în oglinda din baia mică a apartamentului nostru mic din Sebeş – oraşul în care m-am născut. Mama mereu s-a bucurat când eu am crescut şi am devenit domnişoară să văda cum cu paşi oarecum repezi deveneam femeie în toata firea. Îi plăcea mult câand aveam părul lung că îl prindeam într-o coadă sus şi strâns de-mi făceam „ochi de pisică”. Complexată de mică de înălţime ( că de mică am fost înaltă), mergeam cocoşată. Până când, într-o zi când mergeam cu mama pe drum a observat asta şi mi-a tras uşor o palmă pe spate: „Toata viaţa ta, câte zile vei avea să nu mai mergi cocoşată! Mergi cu capu’ sus şi mândră, zâna! Nimeni nu are fată ca mama! – spunea ea, mama mea”

Abia acum a realizat iubirea de mamă
,,Îi înţeleg dragostea faţă de mine abia acum când şi eu la rândul meu sunt mamă. Pe atunci, Doamne cât de mult o judecam: Că e bătrână! Ca e absurdă Că trăieşte în trecut când totul e în evoluţie şi încă cu ce viteză!!!… Neştiind atunci că iubirea şi frica unui parinte sunt intense dincolo de vremuri dedemult. Că iubirea există. Punct. Cu frică… În ziua de azi există terapeuţi foarte buni! Terapeuta la care merg eu e minunată” , a continuat artista.