Radio Simplu

În această lume, nu întâlnim pe nimeni din întâmplare. Nimic nu este la voia întâmplării!

Se intampla sa intalnim si oameni care nu sunt meniti sa faca parte mereu din viata noastra. Unii oameni pe care ii intalnim au menirea de a ne da lectii de viata, de a ne povatui, sau de a ne ghida pasii.

Trebuie sa manifestam deschidere fata de aceste lectii, chiar daca sunt dureroase.

Iata care sunt cele 5 tipuri de conexiuni cosmice pe care le stabilim de-a lungul calatoriei noastre pe Pamant:

1. Calauze spirituale.

Exista oameni, lucruri si evenimente care par sa ne tina pe loc pana ce deprindem invataturile necesare pentru a trece mai departe. Aceste tipuri de conexiuni presupun schimbare, evolutie, maleabilitate, si ne reamintesc ca suntem fiinte muabile si angrenate intr-un plan divin mult mai complex.

2. Oamenii care ne reamintesc de lucrurile importante.

Uneori, in viata, intalnim oameni care ne reamintesc sa nu ne abatem de pe calea pe care ne este dat sa pasim. Sunt oameni care apar si dispar din senin, dar care lasa urme de durata in sufletul nostru.

3. Oamenii care ne ajuta sa crestem pe plan personal.

Unii oameni sunt meniti sa ne ajute sa crestem pe plan individual. Acestia ne invata lucruri pe care nu le-am fi putut intelege cu adevarat de unii singuri.

4. Oameni care ne ajuta la momentul potrivit, dupa care se retrag

Exista, bineinteles, si oamenii providentiali. Uneori nu le retinem nici numele, dar gesturile pe care le fac se petrec la momentul potrivit si sunt de-a dreptul salvatoare.

5. Cei care raman cu noi mereu

Cand suntem pregatiti, Universul ne scoate in cale si acea persoana stabila, predestinata noua. Mai devreme sau mai tarziu, cu totii gasim perechea menita noua, asa ca trebuie sa avem rabdare. La fel se intampla si cu oamenii care ne devin prieteni de suflet.