Radio Simplu

Unghiile Stiletto-Un trend preferat de doamne si domnisoare

Doamnele si domnisoarele sunt inebunite dupa manichiuri cat mai sofisticate. De doi ani, unghiile stiletto s-au stabilit rapid, in preferintele lor. Acestea au un model aparte, feminin, interesant si sofisticat. Daca ti-ai propus sa incerci aceasta forma de unghii, trebuie sa stii ca vor fi in trend si nu vei regreta alegerea facuta.

Unghiile stiletto, un trend
Forma de unghii stiletto a aparut, in urmă cu doi ani, si a facut victime, prin randul pasionatelor de moda. Chiar daca la inceput, foarte multe am fost reticente, acest model de unghii s-a instalat rapid, in topul preferintelor noastre. Nici nu este de mirare, avand in vedere faptul ca acest model ne face sa ne simtim in centrul atentiei si feminine. Imaginatia specialistilor in manichiura pare sa nu aiba limite. Culoarea cea mai solicitata este rosul. Cine va alege sa aiba o nuanta de rosu pe unghii sau cel putin un model, pe unghie, care sa contina aceasta culoare nu va regreta. La dorinta domnisoarelor si doamnelor de a avea o manichiura, in trend, cu anotimpul contribue si numeroasele filmulete postate pe social-media. Mai ales ca, unghiile stiletto sunt vedete pe retelele de socializare, in special pe Instagram. Tot mai multe domnisoare posteaza fotografii cu manichiurii foarte nonconformiste, amuzante sau elegante. Astfel, o manichiura bine realizata este un must have.
Avantajele si dezavantajele unghiilor stiletto
Totusi, acest tip de manichiura este greu de realizat si necesita timp. Pentru realizarea unui model de unghii stiletto, specialistii folosesc din ce in ce mai multe tehnici. Aplicatiile cu cristale sau desenele sofisticate fac revagii, printre fashioniste. Vedetele de la Hollywood par sa fie de nedespartit pe covorul rosu de aceasta manichiura. Artiste precum Rihanna sau Lady Gaga sunt fascinate de unghiile stiletto. De precizat este faptul ca unghiile stiletto pot fi purtate cel mai bine, in varianta manichiurii cu gel. Astfel, ai numai avantaje si manichiura va fi mult mai rezistentă. De asemenea, iti poti construi forma asa cum o doresti si vei avea la dispozitie o varietate mai mare de modele.
Acest tip de manichiura are deja o forma interesanta si ne putem limita la niste modele mai simple. Totusi, cele mai multe dintre noi preferam sa mizam pe unghii stiletto foarte lungi sau care au un aspect incarcat. Aceasta este una din capcanele, in care intram majoritatea dintre noi, deoarece sunt foarte greu de intretinut. In plus, unghiile se pot rupe sau agata usor. Un alt dezavantaj este faptul ca acest tip de manichiura necesita intretinere destul de des, iar asta inseamna sa cheltuim mai mult. De asemenea, aceasta manichiura nu iti este recomandata daca ai niste unghii subtiri sau care se exfoliaza. Exista riscul ca stratul de gros de oja sau greutatea tipsurilor sa iti caseze unghiile.