Radio Simplu

Nelson Mondialu, reacție dură după moartea interlopului Emi Pian: „Nu vă e rușine?! Rebuturi sociale sunteți!”

Nelson Mondialu a postat în urmă cu puțin timp un videoclip pe Youtube, în care a vorbit despre moartea lui Emi Pian.

Nelson Mondialu, reacție dură după moartea interlopului Emi Pian. Moartea interlopului Emi Pian a împărțit mediul online în două. Diferite păreri despre unul dintre cele mai mediatizate caz circulă peste tot pe rețelele de socializare, iar amenințările și tensiunile dintre clanurile rivale continuă să crească.

Nelson Mondialu a avut un cuvânt de spus în toată această situație. În ultimul său videoclip postat pe Youtube, Nelson i-a criticat dur pe oamenii care vorbesc despre acest caz cu răutate și continuă să arunce critici.

„Mă, vouă chiar nu vă e rușine la nas?! Rebuturi sociale sunteți! Voi chiar nu vă dați seama ce se întâmplă în lumea asta. Ați uitat că cine râde la urmă va râde mai bine, voi ați uitat că poporul rrom și poporul evreu a fost subjugat de alte popoare. Ei vor deține supremația. Ei vor fi liderii lumii, vor conduce lumea!”, a comentat Nelson Mondialu.

În continuarea, Nelson Mondialu a transmis un mesaj cât se poate de clar: oamenii ar trebui să aibă mai mult respect pentru familia răposatului. Clanul Duduianu este unul foarte periculos și răzbunător, despre care nu este bine să vorbeși de rău.

„Puțin respect! Familia e îndurerată, familia e îndoliată. Nu dori său pentru că răul va veni împotriva ta. Voi ăștia care anchetați cazuri virtuale, nu vă dați voi cu părerea pentru că, dacă te prinde unul din neamul lor și pune mâna pe tine o să plângi ca o femeie penală (…) Când spui Emi Pian s-a terminat șmecheria! Nu pentru ce a făcut el. Aici e vorba de numele rădăcinei: Pian. Acest nume datează de pe timpul lui Gheorghe Doja, când umblau trăsuri pe drumuri”, a adăugat Nelson.

Nelson Mondialu, reacție dură după moartea interlopului Emi Pian
Emi Pian, de temut în fața „clienților” săi! Cum își șantaja interlopul victimele care nu-i plăteau banii la timp: „Îi dau foc la…”
Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, a fost ucis su sânge rece în data de 4 august, după un joc de barbut. De atunci, lumea interlopă s-a întors cu susul în jos, iar moartea liderului Duduienilor este plânsă de cei apropiați, însă mai puțin de dușmani. (Citeste si: Avocatul familiei lui Emi Pian, declaraţii tranşante la un post tv! „Nu va fi niciun război”)

Emi Pian împrumuta jucătorii de barbut cu sume mari, pe care mai târziu le lua înapoi în stilul caracteristic. Interlopul își amenința „clienții” dacă nu primea banii la timp. O conversație dintre Emi Pian și una dintre victimele sale, care îi datora suma de 5.000 de euro, a fost făcută publică.