Radio Simplu

Cinci semne că viața ta se va schimba în curând

Stii, uneori pare ca viata merge numai prost. Dar, in disperarea noastra, pur si simplu nu putem intelege ca, de fapt, ea doar accelereaza si castiga altitudine.

Nu suntem intotdeauna multumiti de schimbari, dar ele sunt inevitabile. Si cand ne gandim ca haosul a intrat in viata noastra, se datoreaza faptului ca tot ce ne inconjoara este in curs de reconstruire pentru a ne ajuta sa ne atingem obiectivele adevarate si dorintele noastre pretuite, sustine mesajeinspirationale.com

1. DESCHIDERE CATRE SCHIMBARE

Esti pregatit pentru schimbare? Daca te gandesti o secunda, inseamna ca nu impartasesti opinia ca toate schimbarile sunt spre bine. Ai intarziat la avion? Te-ai despartit de un tip?

La prima vedere, acestea sunt probleme. Dar cine stie – adesea atunci cand intarzii pentru un zbor, poate insemna ca soarta te-a salvat de la un fel de necaz, iar plecarea unei persoane care a ocupat locul cuiva va deschide noi perspective pentru tine. Principalul lucru este sa nu iti fie frica si sa crezi ca totul va fi asa cum ar trebui sa fie.

2. AI INVATAT SA TE ELIBEREZI

Anterior, ani de zile ti-ai amintit de tradarea prietenei tale, nedreptatea sefului si lipsa de comunicare cu partenerul tau de viata, ai mers la un psiholog, ai proiectat planuri de razbunare si ai observat in paralel ca nu iei nici o masura?

Desigur, pentru ca energia ta s-a inecat in manie, ca o gaura neagra. Fie-ti mila de tine, renunta la persoana sau situatia care te-a dezamagit. Pur si simplu traieste fara sa te uiti la ea. Crede-ma, de indata ce eliberezi puterea pentru tine – se va intampla ceva bun si constructiv care va necesita resursele tale energetice.

3. AI SCAPAT DE COMPLEXUL MILEI

Ai incetat sa-ti mai plangi de mila? Nu mai incerci sa provoci mila altora cu povesti cu salarii mici si dificultati in copilarie?

Asa e – ai trimis in lume ceea ce apoi s-a lipit de tine, ca o masca: mandria, demnitatea, increderea in sine – cel mai bun scut pentru imaginea ta. La urma urmei, adevarul simplu al tuturor invataturilor despre echilibru este: obtii ceea ce trimiti lumii.

4. AI DEVENIT INCREZATOR IN PACE

Increderea este naivitate si prostie? Deloc. Numai o persoana care este deschisa, calma si nu joaca trucuri este capabila sa se bucure cu adevarat de viata.

Daca te astepti tot timpul ca urmatorul partener te va dezamagi, atunci acest lucru se va intampla si mirele potential nu va simti placerea de a comunica cu tine, pentru ca trimiti informatii despre ceea ce iti este teama in spatiu. Incearca sa nu te mai astepti la negativ si viata va straluci instantaneu in alte culori.

5. AI CASTIGAT IN FATA FRICII

Frica este un sentiment irational. Una dintre manifestarile sale este fobia – o conditie patologica care nu are nimic de-a face cu situatii reale. Ti-e frica sa zbori cu avionul, desi stii ca sansele de a avea probleme sunt minime? Te cuprinde panica la gandul de a vorbi in public? Locuiesti intr-o stare de alarma, de teama, de a fi concediat, in mod constant?

Dar motivele celor mai multe temeri pur si simplu nu exista. Incearca sa iti imaginezi cel mai rau scenariu: ce se intampla atunci?

Si acum incearca sa realizezi ca nu exista atat de multe motive pentru teama, iar a strica calitatea vietii cu anxietate constanta este cel mai lipsit de sens exercitiu pe care il poti face.