Radio Simplu

Ochii nu mint. Aceștia sunt ferestrele sufletului și întotdeauna spun adevărul. Un aspect al ochilor care ne ajută să „citim” personalitatea cuiva este culoarea, o trăsătură genetică determinată de cantitatea de melanină din ochi

Ochii albaștri. Tolerați mult mai ușor durerea și aveți același strămoș!

Albastrul este a doua cea mai comună culoare a ochilor. Au o putere interioara ieșita din comun, însă cei din jur îi percep ca fiind mai slabi și mai emotivi. Adevarul este cu totul altul. În plus, sunt altruiști, curioși și foarte atenți la detalii. Cei cu ochi albaștri au același strămoș și rezistă mai ușor la durere. După mai multe studii, s-a demonstrat că pot tolera durerea de câteva ori mai mult decât oamenii cu ochi de altă culoare. Sunt, de asemenea, persoane rezistente la stres. Pot suporta ore îndelungate de disconfort și s-ar putea să nu auziți niciodată măcar un oftat de la ei. De obicei, posesorii ochilor albaștri sunt orgolioși și evită să se plângă apropiaților atunci când trec prin perioade dificile. Strâng din dinți și trec mai departe.

Dintre toate culorile de iris existente, albastru este cea care atrage atentia cel mai mult. Din acest motiv, multe persoane apeleaza la lentilele de contact albastre.
Ochii albaștri emană tinerețe, energie și spontaneitate. De asemenea, daca ai ochii albaștri, înseamna că ețti o persoana sincera și ca ai un spirit de observație dezvoltat. De aceea, nu îți este greu sa le ghicești gândurile apropiaților și să gasești metode de a-i ajuta la nevoie.