Radio Simplu

Victor Slav și Alex Bodi, întâlnire de gradul 0, acasă la mama Biancăi Drăgușanu. Cum au reacționat cei doi: ”Au încheiat frumos discuția”

După ce s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg mult mai bine decât atunci când erau împreună. În viața fostei prezentatoare TV a apărut un bărbat care îi oferă ceea ce ea are nevoie. Alex Bodi, noul iubit al Biancăi Drăgușanu, a dat nas în nas cu Victor Slav, chiar la mama vedetei acasă. Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit a povestit chiar Bianca Drăgușanu.

Ne-am obișnuit ca Bianca Drăgușanu să trăiască intens fiecare iubire a sa. De când este cu Alex Bodi, vedeta radiază de fericire și este foarte sigură pe relația pe care o are în prezent. După despărțirea de prezentatorul TV de la Kanal D, blondina și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Relația Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav nu mai funcționa și nu mai puteau forța lucrurile doar de dragul aparențelor. Cei doi au împreună o fetiță superbă, Sofia Natalia, care locuiește la Hunedoara la mama Biancăi. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi sunt părinți pentru fiica lor și prieteni.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost prezenți în platoul de la Xtra Night Show, unde au povestit cum s-a cunoscut afaceristul cu Victor Slav, dar și care este relația lor. Noul iubit al Biancăi Drăgușanu a dat nas în nas cu fostul soț al vedetei chiar la mama Biancăi acasă.

„Victor mi se pare ok. O dată am fost la mama Biancăi, ei erau acolo și ne-am întânit. Am stat o jumătate de oră.”, a spus Alex Bodi.

Vedeta a povestit că cei doi bărbați s-au purtat civilizat, ba chiar au făcut schimb și de numere de telefon. Bianca Drăgușanu le cunoaște pe fostele soții ale lui Alex Bodi, iar cu prima chiar se înțelege foarte bine. Blonda este sigură pe sentimentele pe care le are față de Alex Bodi, dar și pe sentimentele lui față de ea.

„Au vorbit, au încheiat frumos discuția, au făcut schimb de numere de telefon. A fost foarte ok. Pe una dintre fostele iubite le știu, de Paști am fost la Madrid și am avut o masă frumoasă în familie, sunt prietenă cu Raluca, cu fata cu care are prima fetiță. Ea a fost la mine înainte de Crăciun, suntem ok. Simt că el mă iubește, cel puțin acum în ultima perioadă a început să-mi dovedească. Nu e vorba despre cadouri între noi. Cel mai frumos cadou este timpul.”, a spus și Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.