Radio Simplu

Cleopatra Stratan se reinventează! Cântă în rusă și și-a schimbat numele de scenă

Cleopatra Stratan și-a propus să se reinventeze și să le ofere fanilor ei un look fresh cu care speră să îi atragă de partea ei și pe adolescenții din Rusia, aceștia putând de acum să îi fredoneze piesele tinerei artiste, având în vedere că fiica lui Pavel Stratan s-a apucat să cânte și în rusă!

Cleopatra Stratan, care la toamnă va împlini 17 ani, își dorește un viitor luminos și are planuri mărețe în acest sens. Deși a reușit deja să își formeze un nume pe piața muzicală autohtonă și să ajungă la inimile publicului, visurile Cleopatrei nu se opresc aici. Fiica lui Pavel Stratan își dorește și o carieră internațională, având în vedere că încă de când era micuță, a reușit performanța de a intra în Cartea Recordurilor, în 2012, obținând șase premii la o vârstă extrem de fragedă.

Cleopatra a renunțat la la imaginea de „copilaș” care a consacrat-o și își face intrarea în industria muzicală, de data aceasta cea din Rusia, cu o schimbare de look, piese noi, și un nume nou de scenă care speră să îi aducă cel puțin faima de odinioară.

Cleopatra Stratan a scos o melodie în limba rusă
Acesta fiind zise, Cleopatra Stratan s-a reinventat și s-a apucat de cântat în rusă, sub un nou nume de scenă, cu care speră să îi cucerească și pe cei din spațiul ex-sovietic. „Angela” este numele noii piese a tinerei cântărețe, și, se pare că acesta va fi de acum și numele pe care îl vor striga fanii ei de acum în colo la concerte. Urmând modelul de succes al foștilor membrii ai trupei O-Zone, care fac buni cântând pe plaiurile rusești, Cleopatra Stratan dorește să își extindă, la rândul ei, granițele abordării muzicale.

Cleopatra Stratan are șase titluri în Cartea Recordurilor, la categoriile: „Cel mai tânăr cântăreț care a susținut un concert”, „Cel mai tânăr talent care are propriul album”, „Cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe primul loc la nivel național timp de șase săptămâni”, „Cel mai tânăr artist care a primit 10.000 de euro pentru a cânta o piesă”, „Cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV” și „Cel mai tânăr artist de succes”.