Radio Simplu

Personalitatea persoanelor cu ochii verzi. Totul despre ei !

Ochii verzi? Afla totul despre ei: curiozitati, semnificatie personalitate ochi verzi, ce machiaj li se potriveste plus culorile care ii avantajeaza. Sunt multe aspecte interesante care te vor surprinde despre ochii verzi.

OCHII VERZI
Fie ca ai tu ochii verzi sau cunosti pe cineva care ii are asa, este interesant sa citesti lucruri surprinzatoare despre ei. Culoarea ochilor este data de pigmentul din iris si de cum se propaga lumina in jurul lui. Cel verde este un pigment rar, doar aproximativ 2% din oameni avand ochii verzi. Insa nu exista o limita foarte clara intre nuante, asa cum sunt eu de exemplu, depinzand de lumina se vad mai mult particulele maro sau cele verzi din ochi, nuanta mea parand uneori de caprui, uneori verde, uneori ambra. Deci procentul de 2% poate sa fie extins si incluzand variatiile.

OCHII VERZI CURIOZITATI
Din punct de vedere stiintific, studiul din 2008 despre genetica nuantei oculare a aratat ca exista 16 gene deci un copil poate sa mosteneasca nuante diferite de parintii sai. Multa lume se intreaba daca se poate schimba in timp culoarea ochilor in mod natural. Raspunsul este da! insa trebuie sa tinem cont de faptul ca pentru orice om sunt variatii de tonuri in functie de lumina, stare emotionala si de sanatate. Totusi nu se trece la culori total diferite, ci la nuante mai deschise-inchise care pot parea ca sunt mai verzi. albastre sau caprui fata de obicei.

Ochii verzi apartin unor personalitati pasionale, gingase si senzuale carora le plac lucrurile simple si directe insa cu toate acestea au momente cand sunt atrase de lucrurile complicate si misterioase. Sinceritatea, stabilitatea, bunatatea si stabilitatea in relatii sunt ingredientele succesului lor. In dragoste sunt persoane constante si fidele care atunci cand sunt convinsi ca si-au gasit jumatatea vor face tot ce le sta in puteri pentru a-si pastra dragostea, armonia si linistea in relatie. Un defect a persoanelor cu ochii vezi este nevoia eterna de atingere a echilibrului fapt ce adeseori ii impiedica sa ajunga la un acord cu ei insusi. Pentru ei este important ca oamenii dragi sa-i admire si sa fie de acord cu actiunile lor.

Compatibilitate: datorita gingasiei si a echilibrului de care au nevoie pentru o viata fericita partenerul sau partenera ideala este tot o persoana cu ochi verzi, deoarece doar in acest fel se poate spune ca se inchide perfect cercul.