Radio Simplu

Culoarea ochilor îţi dictează personalitatea! Ce personalitate au persoanele cu ochii negri?

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului şi că atunci când cineva îşi doreşte să afle mai multe despre tine, e suficient să te privească în ochi şi să îşi dea seama ce fel de persoană eşti. Mai mult, se pare că nuanţa ochilor te dă de gol şi îţi dezvăluie personalitatea.

Ochii negri

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre ochii negri este acela că sunt foarte rari. Doar 1% din populaţia lumii are ochi negri, cei mai mulţi fiind întâlniţi în Africa, Asia şi America. De fapt, acele persoane au ochii de un căprui intens şi foarte închis şi sunt considerate misterioase, pline de farmec şi intuiţie. În ei te poţi încrede în totalitate. Chiar dacă sunt secretoşi din fire, le place să se împrietenească şi au răbdarea de a-i asculta pe ceilalţi. Când intră într-o relaţie, sunt loiali până la sfârşit. Sunt muncitori şi pasionaţi de ceea ce fac, aşa că îşi vor îndeplini cu success obiectivele.

Ochii negri exprimă pasiune şi dragoste de viaţă. Persoanele cu ochi negri sunt persoane foarte pasionale şi temperamentale. Adoră provocările şi le place să-şi asume riscuri chiar dacă ştiu că nu le pot face faţă. Le place să contrazică şi să fie contrazise chiar dacă ştiu că nu au dreptate. La prima vedere sunt persoane inabordabile şi păr foarte greu de cucerit. Au o răbdare infinită în relaţiile cu cei din jur şi se supără foarte greu. Pot trece cu vederea peste multe lucruri, însă nu vor uită niciodată o vorba ce le-a rănit orgoliul. Au tendinţa de a exagera în această privinţă! Sunt nişte persoane luptătoare din fire, iar dacă ai că prieten o astfel de persoană, fii sigură că nu te va lasă niciodată la greu. Ochii negrii sunt printre cei mai rari de pe planetă. În cazul ochilor negri, nu se poate realiza o diferenţiere iris şi pupilă. Acest lucru se datorează fie culorii foarte închise a irisului, fie a lipsei totale a acestuia.