Radio Simplu

INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE IUBITA LUI TAVY PUȘTIU, AFLATĂ ÎN SPITAL DUPĂ ACCIDENTUL DE TREN ÎN CARE MANELISTUL A MURIT

Apar informații de ultimă oră despre iubita lui Tavy Puștiu, manelistul care și-a pierdut viața după un accident feroviar. Monica se află în spital și are mari dureri din cauza fracturilor suferite în momentul impactului între teren și mașina pe care o conducea.

Pe 15 august, lumea manelelor intra în doliu! Tavy Puștiu, un cunoscut cântăreț de muzică de petrecere, își pierdea viața la Ploiești, la o trecere cu nivel de calea ferată. Monica, iubita lui, era la volan, s-a asigurat, însă nu a văzut trenul care i-a lovit mașina în plin, în partea în care stătea Tavy. Acesta a murit la câteva secunde după impact, în timp ce tânăra a supraviețuit și, de atunci, se află internată în spital.

Monica a fost stabilizată de medici, dar, din păcate, are mari dureri, provocate de fracturile multiple cu care s-a ales în urma groaznicului accident din care a scăpat cu viață ca printr-o minune. Ea se află la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și este conștientă, conform Speed News România.

Informații de ultimă oră despre iubita lui Tavy Puștiu: are un plămân perforat

Cu fracturi și politraumatisme a ajuns Monica la spital, coaste rupte, plămân drept perforat și ruptură de claviculă. Durerile sunt în continuare teribile pentru soția lui Tavy Puștiu, iar medicii îi administrează calmante pentru ca aceasta să le suporte mai ușor.

După ce se va reface cât de cât, Monica va trebui să dea explicații polițiștilor care au început o anchetă după accident. Pe numele Monicăi a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru omor din culpă. Deocamdată, iubita lui Tavy Puștiu nu-și amintește prea multe despre accidentul care i-a fost fatal manelistului.

Iubita lui Tavy Puștiu a leșinat
Monica a fost conștientă după producerea accidentului, dar a leșinat din cauza pierderilor mari de sânge. Și-a văzut iubitul mort înainte ca medicii ajunși acolo să-i acorde primul ajutor. A ajuns inconștientă la spital, în stare gravă. Nu a putut fi prezentă la înmormântarea celui care i-a fost iubit și care a fost plans de sute de prieteni și de oameni din lumea manelelor.

Șocante au fost imaginile care au apărut pe Facebook, chiar din timpul accidentului. Tavy era în live, fiind foarte fericit alături de iubita lui care conducea. Când a văzut trenul, Tavy a apucat să strige, disperat. Au fost ultimele imagini cu manelistul în viața. Mecanicul locomotivei a frânat, dar impactul nu a mai putut fi evitat, trenul fiind prea aproape de mașina care i-a ieșit brusc în cale. Autoturismul a fost împins de locomotivă circa 200 metri.