Radio Simplu

3 cupluri din zodiac care stau împreună din interes

În ultima vreme auzim tot mai des următoarea afirmație: „Fetele din ziua de astăzi sunt numai pe interes!”. Oare este general valabilă? Sau se aplică numai în cazul fetelor? Trebuie să recunoaștem că nouă, femeilor, ne place să fim tratate ca niște regine, iar dacă simțim că iubitul ne neglijează, profităm de intențiile lui bune peste măsură.

Totuși trei cupluri din zodiac sunt cunoscute că stau împreună numai din interes. Vezi în rândurile de mai jos dacă și tu faci parte din această categorie!

Cupluri din zodiac care stau împreună din interes

Fecioară-Capricorn

Este bine cunoscut deja că femeilor din zodia Fecioară le place confortul și luxul. Totuși luxul nu se poate întreține cu un job oarecare și ție nu îți merge prea strălucit în sensul ăsta. Singura soluție pe care ai găsit-o a fost să îți găsești un iubit putred de bogat. Viața fără griji și fără lipsuri te încântă și îți vine greu să pui punct relației, chiar dacă iubitul tău nu are o atitudine grozavă față de tine. Îți oferă tot ce ai nevoie, mai puțin dragoste.

De aceea, trebuie să pui în balanță și să alegi ce este mai bine pentru tine și ce te face fericită: un bărbat care îți oferă sprijin material sau un bărbat care nu își poate lua ochii de la tine, dar care nu își permite să te ducă în vacanțe exotice ori să îți cumpere ultima colecție de haine? Poate iei în calcul și faptul că este posibil să clădiți împreună ceva frumos și să vă bucurați amândoi de confortul muncit.

Balanță-Scorpion

Acest cuplu are la bază spiritul afacerist. Ați clădit împreună un business al cărui profit vă asigură o viață lipsită de griji. Toate astea nu ar fi fost posibile dacă nu te lipeai de un bărbat inteligent care să poate dezvolta afacerea. Totuși, există un aspect care te nemulțumește: faptul că ți-ar putea fi tată. Vârsta lui reprezintă un impediment în multe privințe, de la discuții până la cercuri de prieteni sau vața sexuală.

Uneori, simți nevoia să fii alintată sau să vă jucați ca doi copii. Nu primești ceea ce vrei, pentru că el gândește mult mai matur. Cu toate astea, nu ai nici cea mai vagă idee dacă ești fericită sau nu lângă el. Chiar aceste semne de întrebare ar putea să te determine să te întrebi dacă stai cu el din interes sau nu. Din exterior, răspunsul este da.

Pești-Rac

Iubitul tău, cu care nu te înțelegi tocmai bine, a primit o moștenire substanțială: două apartamente în zone centrale și o pensiune la munte. Dacă acum ceva timp erai hotărâtă să pui punct acestei relații, acum ești puțin nehotărâtă. Oare poți să treci cu vederea faptul că te-a înșelat cu cea mai bună prietenă? Ești dispusă să uiți, ca să beneficiezi de o viață luxoasă? Nu ți-ar sta rău într-un apartament de lux din centrul orașului și nici cu vacanțe când vrei tu petrecute într-o cabană la munte. Totuși bogățiile pot șterge amintirile și suferințele tale? Gânește-te bine!